INFORÁDIÓ
2023. február 8. szerda
Aranka

ipsos

2022.05.24. 12:12

Ipsos: több területen is kitűnnek a magyarok a kerékpározást illetően

Az Ipsos 28 ország részvételével vizsgálta, hogyan bicikliznek az emberek világszerte, illetve hogyan vélekedünk mi magyarok ezzel a közlekedési formával kapcsolatban. A kutatás rávilágít, hogy bár a magyarok sok tekintetben a kerékpározás ügye mellett vannak, ha a gyakorlatról van szó, azért van még mit tanulnunk például holland polgártársainktól.
2021.11.17. 17:58

Ennyire értékeljük a mindennapi örömöket, és így ünnepeljük – felmérés

Minden harmadik magyar legalább havonta leginkább családtagjaival, barátaival ünnepel főként olyan klasszikus alkalmakat, mint a születésnap, az évforduló, a karácsony vagy a húsvét – derült ki a Diageo Celebration Index reprezentatív kutatásából, amelyet Diageo, a világ vezető alkoholos italgyártó és forgalmazó vállalata az Ipsos-szal közösen készített. A Magyarországon, Csehországban és Romániában elvégzett felmérés arra kereste a választ, hogy mennyire értékeljük a mindennapi örömöket, mikor és hogyan ünnepelünk.
2021.08.19. 11:27

Ipsos: a legsportosabb országok között Magyarország

A fitnesz nem a mi mozgásformánk, de a legtöbbet kerékpározó ország vagyunk Európában, és másodikok világszinten. Húszból mindössze egy magyar futballozik legalább heti rendszerességgel, amivel a lista alsó harmadába kerül hazánk.
2021.06.17. 16:48

Elkészült az ország leghosszabb szurkolói sálja

Friss hazai kutatás vizsgálta az online szurkolási szokásokat, és a világesemények az emberek majdnem 75 százalékát érdeklik, miközben a megkérdezettek fele egyáltalán nem követi az egyéb sporteseményeket.
2021.05.20. 12:07

Felmérés: hosszú idő után csökkent a maszkviselők aránya itthon

Fél év után csökkenni kezdett a maszkviselési arány Magyarországon. Bár a teljes nyitás várható időpontjával kapcsolatban mérséklődött a lakosság optimizmusa, a belföldi turizmus és a rendezvénypiac is látványos lendületet vehet júniusban.
2021.04.15. 15:03

Ipsos: a fiatalok továbbra is ódzkodnak a regisztrációtól

A magyarok többsége továbbra is óvatos és teljes nyitást csak augusztusig bezárólag vár. Folytatódott a bizonytalanok és oltásellenesek lakosságon belüli arányának csökkenése, és egyértelműen az oltást vállalók irányába billent a mérleg. A teljes felnőtt lakosságot jellemző regisztrációs arány duplájára nőtt két hónap alatt, de a fiatalok körében továbbra is alacsonynak számít.
2021.03.06. 08:00

Rendkívül erős az e-autózás imidzse Magyarországon

A nemzetközi trendnek megfelelően, a beszerzési ár mellett a töltési lehetőségek hiányát érzik a magyar autótulajdonosok a legfőbb problémának, amikor új autó beszerzésekor az elektromos autók is mérlegelésre kerülnek – derül ki az Ipsos felméréséből.
×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018