INFORÁDIÓ 
2020. október 26. hétfő
Dömötör

fellépés

2020.07.27. 13:16

Óriási a feszültség a tengerentúli tüntetéseken

Feszült helyzet alakult ki a hétvégén több amerikai nagyvárosban a rasszizmusellenes tüntetők és a karhatalmi erők között. Austinban agyonlőttek egy embert, de Portland is fegyverropogástól volt zajos, és a tiltakozók áttörték a helyi bíróságot védő kerítést.
2020.07.24. 19:41

Trump szövetségi katonái tovább tüzelik a tüntetőket

Két tűz közé került az Oregon állambeli Portland demokrata párti polgármestere, a helyiek a lemondását követelik, miközben az azonosítót nem viselő karhatalmi erők könnygázgránátja miatt is köhöghetett. Donald Trump amerikai elnök ebben és más demokrata vezetésű városokban is szövetségi erőket akar bevetni a tüntetők ellen.
2018.07.14. 14:20

Dés László: "64 évesen táncdalénekes leszek"

Életében először ír dallemezt saját magának Dés László. A zeneszerző azt mondja: az intellektuális gátlásai nem engedik, hogy dalszöveget írjon, ám a zenében gátlástalanul alkot. Az októberben megjelenő albumról, zeneszerzésről és a decemberi Aréna-koncertről a muzsikus mesélt az InfoRádiónak.
2016.10.12. 22:50

Uniós katonai fellépés szükségességét hangsúlyozta négy védelmi miniszter

Négy uniós állam védelmi miniszterének véleménye szerint az Európai Uniónak képesnek kell lennie arra, hogy szükség esetén katonai műveletekbe kezdjen azokon a területeken, ahol a NATO nem tervez fellépést - tudatta valamennyi uniós tagországnak eljuttatott, közösen aláírt levelében Franciaország, Németország, Olaszország és Spanyolország védelmi minisztere szerdán.
2016.05.22. 13:07

Állami tisztviselőkről dönt és oktatási átszervezésről vitázik a parlament

Négynapos üléssel folytatja munkáját az Országgyűlés a következő két hétben. A parlament kedden új törvényt alkothat az állami tisztviselőkről, szerdán a kormány oktatási átszervezéséről kezdhet tárgyalni, utolsó ülésnapján pedig az offshore elleni fellépésről tart vitát ellenzéki kezdeményezésre.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018