INFORÁDIÓ
2022. január 22. szombat
Artúr, Vince

boris johnson

2022.01.21. 14:13

Berlin és London is figyelmeztette az oroszokat

Boris Johnson brit miniszterelnök és Olaf Scholz német kancellár szerint Oroszországnak nagy árat kellene fizetnie az Ukrajna elleni esetleges katonai agresszióért.
2022.01.18. 10:54

Már Boris Johnson pártjában is nagy a harag

Továbbra is hullámokat vet a brit kertiparti-botrány, a politikai paletta mindkét oldaláról követelik Boris Johnson miniszterelnök lemondását. A toryk 40 százaléka is azt szeretné, ha menne.
2022.01.13. 18:40

Boris Johnson karanténsértő partija "berobbantotta" a parlamentet

Londonban a szerdai, drámai parlamenti nap után, csütörtökön megindult a kárelhárító kampány – hiába a közfelháborodás, a kormányfő nem gondolja úgy, hogy karantént sértett volna. Pedig a távozását immár pártja egyes képviselői is követelik.
2022.01.04. 15:15

Rengeteg az új fertőzött a briteknél, mégsem szigorítanak

A brit kormány annak ellenére nem akar szigorúbb Covid-ellenes intézkedéseket bevezetni, hogy az országban különösen magas a fertőzöttek aránya. „Az adatok nem indokolják a szigorítást” – közölte egy miniszter.
2021.12.27. 10:37

Omikron: most már igen nagy a nyomás Boris Johnsonon

A hétvégén új szigorításokat vezettek be Nagy-Britannia egy részén a növekvő számú omikronos fertőzés miatt. A legnépesebb országrész – Anglia – azonban egyelőre nem rendelt el további védőintézkedéseket, a héten változhat a helyzet.
2021.12.20. 21:17

Egyelőre nem lesz újabb lezárás Nagy-Britanniában

A brit kormány nem döntött újabb korlátozások bevezetéséről, de "óráról órára" figyeli a koronavírus-járvány alakulását, és nyitva tartja a további járványellenes intézkedések lehetőségét - mondta Boris Johnson miniszterelnök.
2021.12.20. 08:48

Sok a brit fertőzött, de nem lép a kormány

Hiába ült össze a növekvő omikronos fertőzések miatt a brit kormány válságstábja, nem hoztak döntést a sajtóban kiszivárgott „megszakító” karanténról. A karanténkezelés és más politikai botrányok miatt szorongatott Boris Johnson miniszterelnök el sem ment a találkozóra.
2021.12.16. 15:59

Újabb kínos karácsonyi fotó kísérti Boris Johnsont

Újabb kínos bizonyíték került elő arról, hogy a brit miniszterelnöki stáb tavaly karácsonykor megsértette a karanténszabályokat. Ebben az időszakban vezettek be újabb lezárást, megkeserítve az ünnepet sok szabálykövető brit számára. Közben a kormányzó toryk egy időközi választás miatt aggódhatnak.
2021.12.14. 15:12

Ez Boris Johnson egyik legnehezebb hete miniszterelnökként

Miközben Nagy-Britanniában bejelentették az első omikronos halálesetet, kormányfői megbízatása egyik legnehezebb hetére készült Boris Johnson. A brit miniszterelnöki hivatal többfrontos háborút vív a nepotizmus vádjai és a Covid-intézkedések miatt.
2021.12.08. 20:52

Boris Johnson bocsánatot kért, de tagadja a karanténsértő bulit

Nagy-Britanniában nem akar elülni a botrány annak ügyében, volt-e tiltott karácsonyi parti tavaly a miniszterelnöki rezidencián. Boris Johnson kormányfő kénytelen volt bocsánatot kérni a parlamentben, bár még mindig azt állítja, beosztottjai nem sértettek karanténszabályt.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018