INFORÁDIÓ 
2021. január 17. vasárnap
Antal, Antónia

bírálat

2020.05.18. 14:57

Rendkívüli jogrend: bő két hónap után megnyugodhatnak a kedélyek

Valamivel több mint 2 hónapig hatályos az a törvény, amellyel a kormány rendkívüli jogrendben kormányozhat. A kezdeti és az elmúlt hetek legfőbb kifogásai közt volt ezzel összefüggésben, hogy nem lett megjelölve a jogszabály hatályának vége. Hétvégén ezt bejelentették.
2020.02.04. 06:00

Merénylet kontra biztos alap: kapott hideget, meleget a módosított NAT

A módosított Nemzeti alaptanterv merénylet a tanárok, a diákok és a nemzeti kultúra ellen – fogalmazott a Magyartanárok Egyesületének elnöke az InfoRádiónak. A Történelemoktatók Egyesülete szerint viszont úgy tűnik, a NAT érdemben reagált a történelemoktatás több problémájára.
2019.07.20. 13:05

Trump a skandálókról: Ők nagyszerű hazafiak

Donald Trump amerikai elnök sajtótájékoztatóján dicsérte azokat a híveit, akik egy minapi észak-karolinai nagygyűlésen visszhangozták azt a kijelentését, miszerint azoknak a kongresszusi képviselőknek, akik bírálják a kormányt, vissza kellene menniük felmenőik hazájába.
2018.04.12. 18:01

Így áll most az országot bíráló uniós jelentés

Súlyosan bírálják a magyarországi jogállamisági helyzetet az Európai Parlament (EP) belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi bizottságában (LIBE) készülő különjelentés tervezetében, amelyet csütörtök reggel ismertettek a testület brüsszeli ülésén.
2018.04.12. 10:14

Súlyos bírálat Magyarországnak

Súlyosan bírálják a magyarországi jogállamisági helyzetet az Európai Parlament (EP) belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi bizottságában (LIBE) készülő különjelentés tervezetében, amelyet csütörtök reggel ismertettek a testület brüsszeli ülésén.
2018.02.22. 21:47

"Képmutatással" vádolja a Nyugatot a haditudósító

A Nyugat nem fog semmit tenni a Damaszkusz mellett fekvő kelet-gútai civilek kimentéséért – írja egy veterán brit haditudósító, aki szerint éveken át látták el fegyverekkel az iszlamista ellenzéket, de most nem akarnak velük tűzszüneti tárgyalásokat folytatni.
2016.11.13. 22:59

Trump törleszt

Donald Trump megválasztott amerikai elnök vasárnap több Twitter-üzenetben bírálta a The New York Times című újság amerikai elnökválasztási kampány alatti munkáját.
2016.09.06. 15:55

Orbán Viktornak is odaszúrt az ENSZ emberi jogi főbiztosa

Donald Trump, a holland radikális vezér Geert Wilders és Orbán Viktor magyar miniszterelnök is kemény bírálatot kapott az ENSZ emberi jogi főbiztosától. Zeid Raad al-Husszein az általa demagógnak és álmodozónak nevezett politikusokról azt mondta: az Iszlám Államéhoz hasonló taktikát alkalmaznak.
2016.07.29. 19:52

Nekiestek Angela Merkelnek

Németországban éles bírálatokat kapott pénteken a jobboldali CDU/CSU pártszövetségből Angela Merkel kancellár, a CDU elnöke az utóbbi napokban történt támadásokra adott reagálása miatt.
2016.05.23. 05:05

Cannes - Kiakadt a sajtó a díjak miatt

Talán soha nem volt még annyira vitatott a zsűri döntése a cannes-i fesztiválon, mint vasárnap este. A díjkiosztót követő sajtótájékoztatón az újságírók huhogással fogadták a kilenctagú testületet, amelynek tagja volt Nemes Jeles László, a Saul fia Oscar-díjas film rendezője is.
2016.04.14. 19:56

Törökországot bíráló jelentést fogadott el az Európai Parlament

Sürgető szükség van az igazságszolgáltatás és az alapvető jogok, illetve a jogérvényesülés, a szabadság és a biztonság terén végrehajtandó reformokra Törökországban - áll az Európai Parlament (EP) plenáris ülésén csütörtökön elfogadott jelentésben, amelyben a képviselők aggodalmuknak adnak hangot a törökországi reformfolyamat lelassulásával kapcsolatban.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018