INFORÁDIÓ 
2020. július 10. péntek
Amália

ügyelet

2019.12.22. 21:00

Az egészségügy is készül az ünnepekre - ide fordulhatnak a betegek

A megszokott orvosi ügyeletek karácsonykor is működnek, az ügyeletes kórházi ellátásokról pedig például a mentok.hu oldalon lehet tájékozódni, ha valaki súlyosabban megbetegszik - mondta el az Inforádiónak Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője.
2018.03.10. 08:31

Bajba került egy budapesti kórház, a kamarához fordultak

A Magyar Orvosi Kamarától kért segítséget a budapesti Bajcsy-Zsilinszky Kórház, hogy sürgősen orvost találjanak az egyik osztályukra, ahol jelenleg nincs ügyeletet vállaló emberük. Az orvosi kamara hírleveléből kiderül, kiemelt fizetést ajánlanak a jelentkezőknek.
2017.12.22. 07:12

Így tartanak nyitva a patikák az ünnepek alatt

Az ünnepek alatt a gyógyszertárak is az ügyeleti rendnek megfelelően látnak el szolgálatot. Ezért érdemes még karácsony előtt beszerezni a rendszeresen alkalmazott készítményeket.
2017.04.25. 12:05

Visszaszorítaná a kormány az orvosi ügyeletek igénybevételét

Szakértői egyeztetések kezdődtek a háziorvosi ügyeletek helyzetének rendezéséről, és ennek részeként nemcsak a finanszírozásukat tekintik át, hanem azt is, hogy miként lehet fenntartható ellátási területeket kialakítani - írja a Magyar Idők.
2017.04.13. 07:15

Jó tudni húsvét idejére

Hova fordulhat az ünnepek alatt, ha beteg lesz? Kórházak, mentők és patikák működési rendje, ügyeleti ideje.
2016.09.13. 19:02

Nyoma sincs a háziorvosi ügyeletekre ígért pluszpénznek

Bár egy július végi kormányhatározat rögzíti, hogy 4,1 milliárd forintot csoportosít át a kormány a háziorvosi ügyeletek finanszírozására, az ügyeleti ellátásban még nem jelent meg ez a pénz - mondta az InfoRádiónak a Sürgősségi Ügyeleti Ellátók Egyesületének elnöke. Rédei József szerint ha ez így marad, egyre kevesebben fognak ügyeletet vállalni. Az InfoRádió kereste az egészségügyi államtitkárságot is, de választ még nem kapott.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018