eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Nyitókép: police.hu

Keresi a rendőrség az M7 pénteki gigadugóját okozó büntetőfékezőt

Büntetőfékezés miatt történt baleset és emiatt alakult ki több kilométeres torlódás péntek délután az M7-es autópályán Tárnoknál. A rendőrség azt közölte: közúti veszélyeztetés miatt indítanak eljárást.

A közútkezelő közleménye szerint az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán, a 23-as kilométernél ütközött össze két autó. A baleseti helyszínelés csaknem 3 órán át tartott.

Mintegy 10 kilométeres volt a kocsisor - emelték ki, megjegyezve: a péntek délutáni csúcs miatt hosszabb idő alatt szűnt csak meg a torlódás.

A büntetőfékező jármű sofőrje elhagyta a helyszínt - írták.

Emlékeztettek, hogy szerdán tettek közzé Instagram-oldalukon egy néhány nappal korábbi büntetőfékezésről készült felvételt az M1-M7 közös bevezető szakaszán. Abból a videóból is jól látszik, mennyire balesetveszélyesek ezek a helyzetek.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyelete az MTI megkeresésére azt közölte: a balesetben senki sem sérült meg.

Később a BRFK is megerősítette, hogy a gyanú szerint valóban büntetőfékezés történt és a fékező elhagyta a helyszínt.

A rendőrség közúti veszélyeztetés miatt indít eljárást - közölték.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×