eur:
392.75
usd:
366.12
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin
Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó a Szalay-Bobrovniczky Alexandra humán főpolgármester-helyettessel tartott közös sajtótájékoztatón a Városházán 2019. március 18-án. A tájékoztatón bejelentették, hogy Hosszú Katinka úszóklubja Iron Swim Budapest néven folytatja működését.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Féltve őrzött titkokat árult el Hosszú Katinka és párja

Hosszú Katinka és párja, Gelencsér Máté most először adott közös interjút, amelyben még a családalapításról is nyilatkoztak.

A pár mesélt a megismerkedésükről és a jövőbeli terveikről is – számolt be a Blikk a Hot magazin alapján. Mint mondták, eddig még csak a legszűkebb baráti társaságuk tudta azt a történetet, hogy miként jöttek össze.

A 31 éves sztár gyerekkorából már emlékezett jelenlegi párjára, hiszen régen ő is úszott. Mint elárulta, már akkor is tetszett neki, de Máté persze nem emlékezett rá. Ezt követően Hosszú Kainka Los Angelesbe ment tanulni, a fiú pedig Sydney-be, és 15 évig csak átutazóban tartózkodott Magyarországon. Hosszú Katinkáról is csak annyit tudott, hogy úszó, nyert már olimpiát is.

Végül egy házibuliban keresztezték egymás útját ismét. A partin a két fiatal jól érezte magát, majd később Máté ráírt, hogy találkozzanak. A közös ebéd pedig nagyszerűen sikerült. Katinka azt is bevallotta, hogy

kicsit zavarta, hogy Máté ennyire jól néz ki.

Később egyre többet találkoztak, randiztak, annak ellenére, hogy eleinte a pár nem tervezett komoly kapcsolatot. Az összhang már kapcsolatuk eleje óta nagy volt, és az is megfordult a fejükben, lehet, ők az igaziak egymásnak, ugyanakkor kőkemény munka volt, hogy megbízzanak egymásban – mesélték.

Az úszónő és párja legalább három gyereket tervez,

de mint mondta, egyelőre nem tudja elképzelni a várandósságot. Az biztos, hogy az úszástól való visszavonulás után nem rögtön szeretnének családot alapítani, 2-3 évet még várnának a babával.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×