eur:
393.86
usd:
369.41
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Hétfőn is halálos baleset történt Jánosháza térségében - teljes útzár a 8-ason

Vasárnap délután ketten meghaltak Jánosháza közelében. Néhány óra múlva, hétfő hajnalban ismét történt egy halálos baleset a település közelében.

Egy személygépkocsi és egy kamion ütközött össze hétfő hajnalban a 84-es számú főút és a 8-as számú főút körforgalmától nem messze, a 8-as számú főúton. A rendelkezésre álló adatok alapján a baleset következtében egy személy életét vesztette.

Az adott útszakaszon 2019. augusztus 12-én 5 óra 15 perctől teljes útlezárásra kell számítani.

A rendőrök a forgalmat Jánosházán keresztül vezetik.

A vasárnapi, a 84-es úton, Jánosháza közelében történt baleset két mentőhelikopterrel kórházba szállított sérültje is életét vesztette a kórházban vasárnap délután. Rajtuk kívül még egy ember súlyosan, egy pedig könnyebben sérült meg a délelőtti balesetben.

Vasárnap délelőtt Jánosháza közelében ütközött két autó, az egyik kanyarodott balra a 84-es útról, eközben ütközött a másik autóval.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
Amerikai hadihajók sora érkezik Izrael partjaihoz, Washingtonnak kellett leállítania Jeruzsálemet – Híreink az iráni-izraeli konfliktusról csütörtökön

Amerikai hadihajók sora érkezik Izrael partjaihoz, Washingtonnak kellett leállítania Jeruzsálemet – Híreink az iráni-izraeli konfliktusról csütörtökön

Izrael fontolóra vette, hogy azonnali megtorló katonai akcióval reagáljon az Irán által elkövetett múlt szombati támadássorozatra, de végül tartva az esetleges eszkalációtól, elvetette ezt a lehetőséget - számolt be az Axios hírügynökség értesüléséről a Sky News. A héten az izraeli hadsereg és a Shin Bet bejelentése szerint légicsapásban életét vesztette a Hamász belbiztonsági részlegének vezetője, Juszef Shabat - tudósított a Times of Israel. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×