eur:
392.93
usd:
366.52
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin

Nem érdemes fogorvossal szakítani

Szerelmi bosszúból kihúzta volt szeretője összes fogát egy nő Lengyelországban, amiért három év börtönt kaphat.

A 34 éves nő szakszerűen cselekedett, mivel legalább fogorvos. Anna Mackowiak a neve, és pár nappal azután állított be rendelőjébe 45 esztendős volt párja, hogy faképnél hagyta őt egy másik nőért.

"Megpróbáltam félretenni az érzelmeimet, de ahogy a székben feküdt, mégis úgy döntöttem, hogy kiszedem az összes fogát a rohadtnak!" - idézte a fogorvosnőt az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

A férfi akkora adag érzéstelenítőt kapott, hogy elaludt, a nő pedig, miután megfosztotta az összes fogától, felkötött az állát, hogy ne tudja kinyitni a száját, és azt hazudta neki, hogy komplikációk adódtak, és specialistához kell fordulnia.

A férfi érezte ugyan, hogy nem érez semmit a szájában, mármint fogakat, de a nő azt mondta neki, ez csupán az érzéstelenítéstől van. Amikor aztán hazaért, és belenézett a tükörbe, nem akart hinni a szemének.

Azóta új barátnője faképnél hagyta, mert képtelen fogatlan férfival élni.

A fogorvosnő ellen eljárás indult szakmai vétség és páciens bizalmával történő visszaélés címén.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×