Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Tudja, kik voltak 2007 legrosszabb színészei?

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Megvannak 2007 legpocsékabb színészei: a nem túl előkelő cím csaknem négymillió ember szavazatai alapján Lindsay Lohané és Eddie Murphyé.

Eddie Murphy a Norbit című filmben nyújtott alakítása miatt szavazták meg az év legpocsékabb színészének a mozirajongók az AOL Moviefone oldalán.

Nem csak Murphy színészi teljesítménye, de maga a film sem győzte meg a nézőket: szerintük a Norbitra megváltott jegy volt a leginkább elpocsékolt összeg tavaly.

Lindsay Lohan sem lehet boldog: nem elég, hogy továbbra sem képes megküzdeni drogproblémáival, most újabb pofont kapott. A moziba járók szerint rettenetes alakítást nyújtott az I Know Who Killed Me (Tudom, ki ölt meg) című filmben.

A legjobbról is döntöttek

A nézők nemcsak a legrosszabb, a legjobb színészekre is szavazhattak. A közönség szerint tavaly Matt Damon volt a csúcson, akinek mind a Bourne-ultimátumban, mind az Ocean's Thirteenben nyújtott alakítását elismerték.

A Bourne-ultimátum készítői is örülhetnek: a nézők szerint ez a film lett a legjobb folytatás 2007-ben.

A legjobb újonc Shia LeBeouf lett, akit a nézők egy másik kategóriában is értékeltek: az ő és Megan Fox párosa lett az év legjobb moziduója. A két fiatal színész a Transformersben játszott együtt.

Megan Foxot emellett az elmúlt év legszexibb színésznőjének választották, míg a férfiak között ebben a kategóriában a Karib-tenger kalózainak kapitánya, Jack Sparrow, azaz Johhny Depp lett.

A tavalyi év legjobb cselszövője cím a férfiak között Ralph Fiennest illeti; ő alakította Voldemortot a Harry Potter-filmben, míg a női mezőny legjobbja Angelina Jolie, a Beowulf kígyónője lett.

A nézők szerint a legjobban a 300 című filmre volt érdemes pénzt kiadni, emellett kiderült az is, hogy a moziba járók a legjobban Indiana Jones kalandjainak újabb epizódját, az Indiana Jones és a kristály koponya című filmet várják.