eur:
393
usd:
366.3
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin

Tudja, kik voltak 2007 legrosszabb színészei?

Megvannak 2007 legpocsékabb színészei: a nem túl előkelő cím csaknem négymillió ember szavazatai alapján Lindsay Lohané és Eddie Murphyé.

Eddie Murphy a Norbit című filmben nyújtott alakítása miatt szavazták meg az év legpocsékabb színészének a mozirajongók az AOL Moviefone oldalán.

Nem csak Murphy színészi teljesítménye, de maga a film sem győzte meg a nézőket: szerintük a Norbitra megváltott jegy volt a leginkább elpocsékolt összeg tavaly.

Lindsay Lohan sem lehet boldog: nem elég, hogy továbbra sem képes megküzdeni drogproblémáival, most újabb pofont kapott. A moziba járók szerint rettenetes alakítást nyújtott az I Know Who Killed Me (Tudom, ki ölt meg) című filmben.

A legjobbról is döntöttek

A nézők nemcsak a legrosszabb, a legjobb színészekre is szavazhattak. A közönség szerint tavaly Matt Damon volt a csúcson, akinek mind a Bourne-ultimátumban, mind az Ocean's Thirteenben nyújtott alakítását elismerték.

A Bourne-ultimátum készítői is örülhetnek: a nézők szerint ez a film lett a legjobb folytatás 2007-ben.

A legjobb újonc Shia LeBeouf lett, akit a nézők egy másik kategóriában is értékeltek: az ő és Megan Fox párosa lett az év legjobb moziduója. A két fiatal színész a Transformersben játszott együtt.

Megan Foxot emellett az elmúlt év legszexibb színésznőjének választották, míg a férfiak között ebben a kategóriában a Karib-tenger kalózainak kapitánya, Jack Sparrow, azaz Johhny Depp lett.

A tavalyi év legjobb cselszövője cím a férfiak között Ralph Fiennest illeti; ő alakította Voldemortot a Harry Potter-filmben, míg a női mezőny legjobbja Angelina Jolie, a Beowulf kígyónője lett.

A nézők szerint a legjobban a 300 című filmre volt érdemes pénzt kiadni, emellett kiderült az is, hogy a moziba járók a legjobban Indiana Jones kalandjainak újabb epizódját, az Indiana Jones és a kristály koponya című filmet várják.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×