eur:
390.21
usd:
359.59
bux:
73622.19
2024. július 23. kedd Lenke
Motorbike Accident on the road with a car
Nyitókép: Jamiga / Getty Images

Ebből a balesetből nem csak a motorosok tanulhatnak – videó

A meglehetősen gyakori ütközésben ezúttal nem sérült meg súlyosan a motorkerékpár vezetője.

Baleset történt Budapest XX. kerületében, a Határ úton, amikor egy motoros belehajtott egy autó elejébe. A helyszínre rendőr és mentő is érkezett, a sérült motorost kórházba szállították. A balesetről felvétel is készült, amelyet a Bp-i Autósok közössége oldal tett közzé - írja a hvg.hu.

A felvételen látható, hogy a főúton egy autós kienged egy másikat, ekkor érkezik a motoros, és ütközik az elé hajtó autóval.

A felvétel készítője azt írta, hogy az autós, bár a felvételen úgy tűnik, mintha elhajtott volna a helyszínről, valójában félreállt, és segítséget nyújtott a baleset helyszínén.

Címlapról ajánljuk
A kőolajtranzit-tilalom miatt akár fel is függeszthetik Ukrajna uniós társulási szerződését

A kőolajtranzit-tilalom miatt akár fel is függeszthetik Ukrajna uniós társulási szerződését

Magyarország és Szlovákia először egy konzultációs eljárás, utána pedig egy választott bíróság döntésében bízhat, ha ismét Ukrajnán keresztül akar kapni orosz kőolajat – mondta az InfoRádióban Tóth Norbert nemzetközi jogász.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.24. szerda, 18:00
Perlusz László
a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége főtitkára
Közeledik az orosz hadsereg Pokrovszk felé, balhé van az ukrán vezérkarban - Híreink az orosz-ukrán háborúról kedden

Közeledik az orosz hadsereg Pokrovszk felé, balhé van az ukrán vezérkarban - Híreink az orosz-ukrán háborúról kedden

Lassan, de biztosan nyomul előre az orosz hadsereg a Donbaszban, majdnem minden nap elesik egy kisebb falu a frontvonal környékén. Tegnap Lozuvackét foglalták el az oroszok, félúton vannak Avgyijivkától Pokrovszk felé. A helyzetet továbbra sem tudják stabilizálni a Donbasz ukrán védői. Közben Harkiv megyében is ér el az orosz hadsereg kisebb sikereket. Az ukrán vezetés egyre nyitottabbnak tűnik a tárgyalásokra. Mindeközben orosz lapok arról írnak: orosz ellenzéki vezetők puccskísérletet szerveznek a Putyin-vezetés ellen. A kedvezőtlen frontvonali események miatt egymásnak esett az ukrán katonai vezérkar és az Azov gárdista dandár. Híreink az orosz-ukrán háborúról kedden.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×