eur:
391.25
usd:
366.54
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
tavasz időjárás cseresznyevirágzás cseresznyefa
Nyitókép: Pixabay

Most már tényleg itt a tavaszi nyár - időjárás-jelentés

Változékony, de egyre melegebb, kora nyárias idő várható sok napsütéssel az első áprilisi hétvégén, a legmelegebb órákban vasárnap akár 22-27 Celsius-fok is lehet - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből.

Péntek reggel a felhő- és csapadéksáv a keleti határszélről is levonul. Napközben fátyolfelhős időre lehet számítani, amely átmenetileg jobban megvastagodhat, így időszakosan szűrheti, akár zavarhatja is a napsütést. Kicsi az esély a csapadékra, de a nyugatias szél élénk, néhol erős lesz.

A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 18 és 24 fok között várható.

Szombaton változó vastagságú felhőzetre kell számítani, az ország nagy részén többórás napsütéssel. Északkeleten néhol előfordulhat gyenge eső, zápor. A délnyugati, majd nyugati, északnyugati szél több helyütt megélénkül. Hajnalban 7-12, délután 20-26 fok valószínű.

Vasárnap napos idő várható kevés fátyolfelhővel, illetve lapos gomolyfelhővel, csapadék nélkül. Az északkeleti, keleti, majd a Dunántúlon a délkeleti szél többfelé megélénkül. A minimum-hőmérséklet 7-15, a maximum 22-27 fok között alakul.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Záporoznak a fontos adatok - Ütik a tőzsdéket

Záporoznak a fontos adatok - Ütik a tőzsdéket

Európában a Volkswagen kedvezőtlen számait követően az autógyártók vezették az esést, ezt követően pedig az amerikai tőzsdék is egyre nagyobb mínuszban vannak a vártnál kedvezőbb béradatok publikálását követően. A befektetők eközben már a piaczárást követő gyorsjelentésekre is figyelnek a holnapi kamatdöntés előtt: az Amazon, az MAD, és a Supermicro egyaránt a keddi zárást követően teszi közzé legfrissebb számait.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×