eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
The doctor prepares a system for transfusion of infusion solutions on a blurred background.
Nyitókép: Natali_Mis/Getty Images

Leállt a klíma a Honvédkórházban, átszervezésről döntöttek

Meghibásodott az Észak-pesti Centrumkórház-Honvédkórház II-es telephelyén a műtőblokk klímarendszere, ezért operációkat kellett áttervezni.

A Magyar Hang Információi szerint a hét elején hibásodott meg a klímaberendezés, amelynek következtében nem biztosítható a megfelelő minőségű levegő, hőmérséklet és páratartalom a műtőben, ezért az intézmény vezetése azonnali bezárás és soron kívüli karbantartás mellett döntött.

A kórház sajtóosztálya megerősítette a lap értesülését. Mint írták, a váratlanul meghibásodott klímaberendezés javítása folyamatban van, hétfőre már üzemképes lehet. „A fellépő hiba következtében az elektív (tervezett) műtéteket kellett áttervezni az I-es, illetve II-es telephelyen megosztva, az akut eseteket más műtőkbe áthelyezve végezték a szakemberek. Emiatt nem kellett bezárni osztályt” – írták.

Címlapról ajánljuk
Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Christian Lindner pénzügyminiszter a közelmúltban kifogásolta a németek munkához való viszonyát, szerinte mentalitásváltásra van szükség. Egy tanulmány szerint ugyanakkor soha ennyit nem dolgoztak a németek, mint a múlt évben. Sőt a politika közreműködésével lehetne még ennél többet is. Most akkor mi az igazság?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×