eur:
394.44
usd:
370.48
bux:
0
2024. április 23. kedd Béla
Védőmaszkot viselő utas a 3-as metró Deák téri állomásán 2020. március 19-én. A koronavírus-járvány miatt jelentősen csökkent az utazók száma a közösségi közlekedés járatain.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Változik a 3-as metró és a pótlóbuszok közlekedése

A 3-as metróvonal felújítása miatt márciusban néhány hétvégi, illetve munkaszüneti napon a megszokottól eltérően közlekednek a metró szerelvényei és a pótlóbuszok - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

A BKK közleménye szerint március 5-én és 6-án, március 12-én és 13-án, március 19-én és 20-án, illetve március 27-én a 3-as metró szerelvényei egész nap csak a Lehel tér és Újpest-központ között járnak, a Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között az M3-as pótlóbusszal lehet utazni.

Március 14-én és 15-én a 3-as metró szerelvényei egész nap Kőbánya-Kispest és Nagyvárad tér, illetve a Lehel tér és Újpest-központ között közlekednek. A Nagyvárad tér és a Lehel tér között az M3-as metrópótlóbusszal lehet utazni.

Március 26-án, a szombatra áthelyezett munkanapon a 3-as metró szerelvényei napközben Kőbánya-Kispest és Nagyvárad tér, illetve a Lehel tér és Újpest-központ között közlekednek. A Nagyvárad tér és a Lehel tér között az M3-as metrópótlóbusszal lehet utazni. Este kilenc órától a szerelvények csak a Lehel tér és Újpest-központ között járnak, Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között az M3-as pótlóbusszal lehet utazni - közölte a BKK.

A BKK a Göncz Árpád városközpont és a Népliget között továbbra is az 1-es villamos igénybevételét ajánlja.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Most kiderül, milyen állapotban van a magyar lakásállomány

Most kiderül, milyen állapotban van a magyar lakásállomány

Nemcsak a rezsiköltség, de a fenntarthatóság szempontjából is kulcsfontosságú, hogy a hazai lakásállomány milyen állapotban van. Gyakran szóba kerül, hogy globálisan az épületállomány és az építőipar felelős a globális szén-dioxid-kibocsátás közel 40 százalékáért, amit a lakásállomány energiahatékonysága is nagyban befolyásol. Hogy Magyarországon mennyire számít korszerűnek az állomány, illetve melyik korszakban épült a legtöbb lakás, azt az alábbiakban néztük meg.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×