eur:
394.31
usd:
370.31
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
engineer  balancing  car wheel on balancer in workshop
Nyitókép: Lucky Business

A Point S online időpontfoglaló rendszere segít, ha baj van az autóddal! (x)

Nincs annál bosszantóbb mikor egy hirtelen jött defekt miatt órákat kell várnod a jó szakemberre, vagy súlyosabb gond esetén az autómentőre.

A Point S Magyarország a „No stress with Point S!” mottó jegyében segít, hiszen a cég magyarországi hálózata 70 autószerelő műhelyt foglal magába, a szervizek pedig szakmailag felkészülve várnak rád, ha épp gumicserére vagy futómű beállításra, illetve klíma tisztításra és töltésre lenne szükséged

Mindezek mellett érdemes letölteni a MyPoint S applikációt, amely térképes keresővel is rendelkezik.

Miért előnyös a regisztráció?

A regisztráció díjtalan és csak az időpontfoglaláshoz szükséges adatokat kell megadnod. A felhasználói fiók legnagyobb előnye, hogy elérhetőséged és a gépjárműadatokat elegendő egyszer felvinned. Mindezek mellett a következő előnyök miatt érdemes felhasználóvá válni:

  • Időpontfoglalás – egyszerűen és kényelmesen, akár több különböző szolgáltatásra is egyidőben
  • Szervizkereső – térképes keresővel találhatod meg a megfelelő szakembereket országszerte
  • Törzsvásárlói program – egyes szolgáltatásokhoz nagyszerű kedvezmények kapcsolódnak
  • Járműadatok mentése – az adatokat elegendő egyszer megadni

A MyPointS alkalmazás segítségével az online szervizpartner-kereső szinte gyerekjáték

A Point S Magyarország Kft. országos gumi- és gyorsszervizhálózat online időpontfoglaló és szervizkereső alkalmazása. A rendszer könnyen elérhető és letölthető Android és iOS platformot támogató készülékekre.

Az applikáció segítségével gyorsan keresheted meg a hozzád legközelebbi Point-S szakszervizt, foglalhatsz időpontot, vagy a már meglévőket törölheted, illetve módosíthatod. Saját fiókoddal bejelentkezve nem kell minden alkalommal újra megadnod a saját és autód adatait. Pár kattintással intézheted a például a szezonális gumicserét bárhonnan, éjjel-nappal. Mindemellett az alkalmazás értesítést küld az okostelefonodra az időpontodról, így biztosan nem fogod elfelejteni.

A fentiek mellett a Point S hálózat szolgáltatásai a magyar mellett angol és szlovák nyelven is elérhetők a gumiszervizem.hu gyűjtőoldalon. A térképes keresővel pedig hamar megtalálod a lakóhelyedhez közeli szakszervizt.

Például, ha Soroksáron élsz, akkor a Taylor Gumi szerviz lehet a segítségedre, a térképes listában az első szabad időpont is megjelenik a szerviz telefonszámával.

Egyedi kátyúgarancia

A Kátyúgarancia egy ingyenes kiegészítő szolgáltatás új gumik vásárlása esetén, amely kizárólag csak itt, a hálózatban vehető igénybe. Amennyiben a Point S hálózat partnereinél veszed meg a meghatározott abroncsok valamelyikét, úgy a vásárlást igazoló számla birtokában az azt követő 1 éven belül jogosult vagy az abroncsok díjmentes cseréjére olyan esetekben is, amelyekre a gyártói garancia nem vonatkozik.

Ilyenek többek között a rongálás, a defekt, valamint a kátyúba (a kátyú az utak használata során és a csapadékos időjárás által okozott erózió miatt létrejövő károsodás az úttest aszfaltrétegén), padkára vagy járdára hajtás közben szerzett sérülések. Nincs más dolgod, mint regisztrálni a vásárlást igazoló számlával és megőrizni a regisztráció során kapott garanciajegyet. Szükség esetén pedig a garanciát felhasználhatod a hálózat 70 szakszervizében.

(x)

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára az Arénában az EP-választás tétjéről és Magyar Péterről

Június 9-én arról is döntünk az európai parlamenti választáson, hogy egy Európa nélküli víziót támogatunk, vagy éppen egy erősebb Európa-víziót – mondta Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök, a DK–MSZP–Párbeszéd európai parlamenti listavezetője. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az Európai Egyesült Államok előnyeiről, a Magyar Péter-jelenségről és az esetleges miniszterelnök-jelöltségéről is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×