eur:
393.54
usd:
364.48
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: police.hu

Rendőrkutyákat mérgeztek meg Mohácson

A Pécsi Rendőrkapitányság állatkínzás miatt nyomoz az ügyben.

Három rendőrkutya pusztult el Mohácson. A pécsi rendőrséghez tartozó Émon, Locky és Cinkos a legmagasabb szintű, K-9-es kiképzést kapta, segítettek bűnözők lebuktatásában és drog felkutatásában is.

A Blikk úgy tudja, a kutyákat akkor mérgezhették meg, amikor gazdájuk a mohácsi rendőrségi parkolójában álló kocsijában a bezárt boxokban hagyta őket.

Azért, hogy szellőzzön az autó, nyitva hagyta a csomagtartót és az ajtót is. A négylábúak ételmegtagadásra is ki voltak képezve, így csak olyan ember mérgezhette meg őket, akit nagyon jól ismertek – közölte egy informátor a lappal. A rendőrség teljes hírzárlatot rendelt el az ügyben.

Az okokat a nyomozók is csak találgatják. Az sem könnyíti meg a dolgukat, hogy a parkoló nem volt bekamerázva. Egyelőre nem tudni,, milyen mérget használt a tettes, de úgy vélik, talán növényvédő szer okozta a halálukat.

A kutyák gazdája nem nyilatkozhatott az ügyről.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×