INFORÁDIÓ 

2018. március 19. hétfő
Bánk, József

Lejár a 4-es metró ideiglenes engedélye - lapszemle

Infostart / InfoRádió
Szakad a kétfős MSZP EP-delegáció - írja a Magyar Nemzet. A Népszabadság a többi között arról számolt be, hogy márciusban lejár a 4-es metró ideiglenes használatbavételi engedélye, a végleges engedély kiadásával viszont van némi gond.

Szakad a kétfős MSZP EP-delegáció - írja a Magyar Nemzet. Mindössze két képviselője van az MSZP-nek Brüsszelben, ám ők sem tudnak együttműködni. Ujhelyi István szerint párttársa, Szanyi Tibor lába alól kicsúszott a talaj, mire utóbbi megjegyezte: "általában a gyenge politikusok sajátja a politikai érvek helyetti személyeskedő gyalázkodás".

A Népszabadság arról ír, hogy márciusban lejár a 4-es metró ideiglenes használatbavételi engedélye. A végleges kiadásához hat hónapot kellene hiba nélkül teljesítenie ez új vonalnak, ám ebből csak kettőt sikerült összehozni. A vezető nélküli üzemmódra való átállás idejét pedig tippelni sem merik.

A Portfolio elemzéséből kiderül, hogy elképzelhető a 100 forinttal olcsóbb üzemanyagár. Ugyanis sokan úgy látják, hogy az utóbbi napokban látott olajár emelkedés közel sem jelent még fordulatot a piacon. Sőt, a Citi friss elemzésében 20 dolláros olajárat vizionál a közeljövőben. A 20 dolláros olajár azt jelentené, hogy a hazai benzinárak 220-250 forint környékére csökkenhetnének.

A címlapról ajánljuk