eur:
393.83
usd:
367.78
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Az MSZP Szászfalvi menesztését követeli

Az egyházakért felelős államtitkár azonnali felmentését követeli az MSZP. Az ellenzéki párt szerint az egyházügyi törvény hatályon kívül helyezése megmutatta Szászfalvi László alkalmatlanságát.

Nyakó István, az MSZP országgyűlési képviselője úgy fogalmazott: az egyházügyi törvény visszavonására azért kényszerült a Fidesz, mert nem élte volna túl az alkotmánybírósági próbát.

Hozzátette: javasolják az Országgyűlés emberi jogi bizottságának haladéktalan összehívását, valamint azt, hogy a javaslatot - széleskörű társadalmi egyeztetés után - csak a jövő évben terjesszék be.

Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője pénteken jelentette be: jogtechnikai megfontolások miatt hatályon kívül helyezik a júliusban elfogadott új egyházügyi törvényt, de a formai hibák megszüntetése után, hasonló tartalommal még a két ünnep között elfogadhatják azt.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×