INFORÁDIÓ 

2018. március 19. hétfő
Bánk, József

Molnár Oszkár hálás a Jobbiknak

Infostart / InfoRádió
Egyelőre nem csatlakozik egyik frakcióhoz sem Molnár Oszkár, aki ezúttal függetlenként jutott be a parlamentbe. Edelény polgármestere az InfoRádiónak arról is beszélt, hogy a következő kormányra rendkívül nehéz feladat vár.

Nem volt biztos a sikerében Molnár Oszkár. Edelény függetlenként megválasztott országgyűlési képviselője az InfoRádiónak elmondta: győzelmét főleg a Jobbik visszalépésének köszönheti, amiért hálás a radikális pártnak. A politikus szerint visszájára fordult az a telefonos lejárató kampány, amelyet ellen folytattak a térségben.

Molnár Oszkár határozottan kijelentette, hogy egyelőre függetlenként ül be a parlamentbe, és nem tervez tárgyalásokat egyik frakcióval sem. Fidesz tagságáról úgy nyilatkozott: ezt egy nappal azelőtt függesztette fel, hogy a választási bizottság nyilvántartásba vette.

Erre egyébként a párt alapszabálya lehetőséget ad, viszont az alapszabály másik passzusa azt is kiköti, hogy aki fideszessel szemben indul a választásokon, annak automatikusan megszűnik a tagsága - tette hozzá.

Edelény polgármestere szerint az új kormány igen nehéz, szinte megoldhatatlan feladat előtt áll az ország gazdasági és morális helyzetét tekintve. Hozzátette: az ő szavazatára mindig számíthatnak, ha úgy látja, hogy a magyar emberek érdekében cselekszik a kabinet.

Hanganyag: Farkas Dávid


A címlapról ajánljuk