Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Kész a Fidesz programja: \"Erős Magyarország\"

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Elkészült a Fidesz új programja, amelyet december 8-án mutatnak be. Az \"Erős Magyarország\" című, mintegy száz oldalas dokumentumot egy konferencia keretében Navracsics Tibor frakcióvezető mutatja be.

Elkészült a Fidesz új, "Erős Magyarország" címet viselő, mintegy százoldalas programja, melyet a Magyar Távirati Iroda értesülése szerint egy konferencia keretében Navracsics Tibor frakcióvezető mutat be december 8-án.

Orbán Viktor pártelnök ezzel párhuzamosan Programalkotás és alapértékek címmel tart előadást az ELTE Múzeum körúti Gólyavár rendezvényközpontjában tartandó tanácskozáson.

Navracsics Tibor még a nyáron azt nyilatkozta: bízik abban, hogy decemberre előállnak egy "klasszikus értelemben vett", szakpolitikánként lebontott programmal, amely elmondja, hogy a Fidesz szerint 2007 végén, 2008 elején mit kellene tenni.

Ez a program arra is alkalmas lenne, hogy választási programként működjön, bármikor kerüljön sor a választásokra - tette hozzá a párt frakcióvezetője.

A Fidesz a készülő programról honlapot is indított, amelyen azt írták, "Soha nem látott felelősség hárul ránk, vissza kell adnunk Magyarország hitét, helyre kell állítani a demokráciát, meg kell alapoznunk Magyarország felemelkedését. Rajtunk a sor, hogy megmutassuk, a Fidesz még ilyen reménytelennek látszó helyzetben is képes kiutat mutatni az országnak".