eur:
392.91
usd:
366.42
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin

A brit nők nyolc évet töltenek vásárlással életük során

Online kutatások szerint, egy átlagos brit nő összesen, több mint nyolc évig vásárol élete során.

Egy piackutató cég, a OnePoll, végezte a netes felmérést, amiben 2000 nő vett részt. Az eredmények kimutatták: egy átlagos nő az Egyesült Királyságban 25 184 órát és 53 percet tölt az élelmiszerek, ruhák és egyéb termékek beszerzésével egy átlagos, körülbelül 63 éves élettartam alatt.

A vizsgálat részletei elárulják, hogy a nők 301 különböző üzletbe látogatnak el egy év alatt, ez összesen 399 órát és 46 percet jelent. Legtöbbször élelmiszereket, cipőket, kiegészítőket és szépségápolási termékeket vásárolnak.

A OnePoll szóvivője azt is elmondta, hogy: "A férfiak sokszor úgy tartják, hogy ha a nők, vásárolnak, akkor ruhákat vesznek maguknak. Arra nem gondolnak, hogy gyakran a nők feladata az egész család ruha- és élelmiszer-szükségletének beszerzése és ez bizony nagyon nagy munka."

Címlapról ajánljuk
Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Nagyjából a Magyar Nemzeti Bank várakozásainak megfelelő adatokat vár idén a magyar gazdaságtól Isépy Tamás, a Századvég makrogazdasági üzletágvezetője és Madár István, a Portfolio vezető makrogazdasági elemzője. Úgy vélik, az elmúlt időszak gazdasági válságainak egyik legfőbb tapasztalata, hogy sokkal több váratlan helyzetre kell felkészülnie a világnak.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

A Politico értesülései szerint az Egyesült Államok pénteken egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be Ukrajnának a nemrég elfogadott 60,8 milliárd dolláros keretből. A csomag tartalmaz majd Patriot légvédelmi rakétákat, tüzérségi lőszert, drónokat, drón elleni fegyvereket, illetve levegő-levegő rakétákat vadászgépekhez. Az AP két amerikai forrásra hivatkozva arról ír, hogy az ukránok hátrébb vonták a frontvonalról az amerikai Abrams tankokat, mivel az orosz drónok könnyen észreveszik és megtámadják őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×