eur:
395.42
usd:
364.53
bux:
65618.14
2024. március 19. kedd Bánk, József
Nyitókép: FIFA / YouTube

Tovább szélesítik a VAR alkalmazási körét

A szeptemberi mérkőzésektől kezdve minden európai labdarúgó világbajnoki selejtezőn alkalmazzák majd a videobírót (VAR).

Az európai szövetség (UEFA) a honlapján közölte: megállapodott a nemzetközi szövetséggel (FIFA) arról, hogy az összes hátralévő találkozón lesz lehetőség a vitás helyzetek visszanézésére.

Az UEFA már a selejtezősorozat elejétől kezdve szerette volna alkalmazni a VAR-t, azonban ennek bevezetését a pandémia miatt elhalasztották. A rendszer telepítését az UEFA felügyeli majd minden helyszínen.

A három mérkőzés után veretlen, hétpontos magyar válogatott a vb-selejtezők folytatásán először az Eb-döntős, csoportelső angolokat fogadja a Puskás Arénában szeptember 2-án, három nappal később az albánok vendége lesz Tiranában, majd 8-án Andorrát látja vendégül.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
Átfogó orosz hadjárattól tart Ukrajna, Európa háborúra készül - Híreink az ukrajnai háborúról kedden

Átfogó orosz hadjárattól tart Ukrajna, Európa háborúra készül - Híreink az ukrajnai háborúról kedden

Páncélozott harcjármű-koalíciót alapított Németország és Lengyelország, ismét téma az ukrán haderő tankokkal való felfegyverzése. Közben Lindsey Graham amerikai republikánus szenátor Ukrajnába látogatott, ahol arról beszélt, hogy hamarosan megegyezhet a két nagypárt Ukrajna támogatásáról. Charles Michel, az Európai Tanács elnöke úgy látja: eljött az idő, hogy Európa felkészüljön a háborúra. Ukrajna közben egy átfogó orosz offenzíva elhárítására készül. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×