eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
A ferencvárosi Ihor Haratyin (háttal) és Sigér Dávid ünnepli a csapat győzelmét a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójában játszott Ferencváros - Dinamo Zagreb mérkőzés végén a Groupama Arénában 2020. szeptember 16-án. A Ferencváros 2-1-re győzött.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Ezeket az ellenfeleket kaphatja a Ferencváros délután

Genfben, az RTS (Radio Télévision Suisse) stúdiójában rendezik a Bajnokok Ligája őszi csoportkörének sorsolását, amelyet még ünnepibbé tesz az előző idény legjobbjainak díjazása.

Az UEFA a sorsolás előtt a hagyományoknak megfelelően négy kalapba sorolta a 32 csapatot, mégpedig a koeeficiensek alapján. A Ferencvárosé a legalacsonyabb, így a Fradi természetesen a negyedikbe került, az első háromból fog majd egy-egy ellenfelet kapni.

A kalapok:

1. kalap: Bayern München (német), Sevilla (spanyol), Real Madrid (spanyol), Liverpool (angol), Juventus (olasz), Paris Saint-Germain (francia), Zenit (orosz), Porto (portugál)

2. kalap: Barcelona (spanyol), Atlético Madrid (spanyol), Manchester City (angol), Manchester United (angol), Sahtar Doneck (ukrán), Borussia Dortmund (német), Chelsea (angol), Ajax (holland)

3. kalap: Dinamo Kijev (ukrán), RB Salzburg (osztrák), RB Leipzig (német), Internazionale (olasz), Olympiakosz Pireusz (görög), Lazio (olasz), Atalanta (olasz), FK Krasznodar (orosz)

4. kalap: Lokomotiv Moszkva (orosz), Olympique Marseille (francia), Club Brugge (belga), Borussia Mönchengladbach (német), İstanbul Başakşehir (török), Midtjylland (dán), Rennes (francia), Ferencváros (magyar)

A csoportkör játéknapjai: október 20. és 21.; október 27. és 28.; november 3. és 4.; november 24. és 25.; december 1. és 2.; december 8. és 9.

Tizenkét kategoriában oszt ki díjat az Európai Labdarúgó-szövetség a 2019–2020-as, rendkívüli idény legjobbjait elismerve. Korábban nyilvánosságra kerültek már a jelöltek, akik közül kikerül majd minden kategoriában a győztes.

Férfi Év játékosa: Kevin De Bruyne, Robert Lewandowski, Manuel Neuer

Az Év férfi csapatoknál dolgozó edzője: Hansi Flick, Jürgen Klopp, Julian Nagelsmann.

Az UEFA Bajnokok Ligája legjobb kapusa: Keylor Navas, Manuel Neuer, Jan Oblak. Az UEFA Bajnokok Ligája legjobb védője: David Alaba, Alphonso Davies, Joshua Kimmich. Az UEFA Bajnokok Ligája legjobb középpályása: Kevin de Bruyne, Thomas Müller, Thiago Alcantara. Az UEFA Bajnokok Ligája legjobb csatára: Roberto Lewandowski, Kylian Mbappé, Neymar.

Az Év női játékosa: Lucy Bronze, Pernille Harder, Wendie Renard.

Az Év női csapatoknál dolgozó edzője: Lluís Cortés, Stephan Lerch, Jean-Luc Vasseur

Az UEFA női Bajnokok Ligája legjobb kapusa: Sarah Bouhaddi, Christiane Endler, Sandra Paños. Az UEFA női Bajnokok Ligája legjobb védője: Lucy Bronze, Lena Goessling, Wendie Renard. Az UEFA női Bajnokok Ligája legjobb középpályása: Sara Björk Gunnarsdóttir, Marozsán Dzsenifer, Alex Popp. Az UEFA női Bajnokok Ligája legjobb csatára: Delphine Cascarino, Pernille Harder, Vivianne Miedema.

A sorsolást délután öttől élőben tudósítjuk itt az Infostarton!

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×