eur:
393.86
usd:
368.46
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György
Nikolics Nemanja (Chicago Fire), az év férfi labdarúgója a díjjal az M4 Sport - Év sportolója gálán a Nemzeti Színházban 2018. január 11-én.
Nyitókép: Koszticsák Szilárd

Nikolics keményen üzent az új futballkapitánynak

A Chicago Fire Nikolics Nemanja góljával győzte le 1-0-ra az Atlanta Unitedet a US Open Kupa nyolcaddöntőjében. A magyar csatár üzent az új magyar szövetségi kapitánynak is.

Az Egyesült Államok kupasorozatában a magyar támadó az 54. percben szerezte a mindent eldöntő találatot. A csatárnak ez volt a harmadik gólja a US Open Kupában.

Nikolics a Facebook-oldalán a siker után ezt írta: Hatalmas győzelem Atlantában és továbbjutás a US Open Cup-ban. Jött a gól is, a harmadik az idei sorozatban. Én egész életemben motivált voltam és a pályán, tettekkel szerettem bizonyítani. Ennyi!"

Az üzenet egyértelmű: a 31 éves csatár, aki már három országban volt gólkirály, de akinek a nemzeti csapatban csak epizódszerep jutott, májusban lemondta a válogatottságot, azzal indokolva, hogy csak a klubfutballra akar koncentrálni. Marco Rossi, az új magyar szövetségi kapitány viszont úgy nyilatkozott, azokra a játékosokra számít, akik istenigazából motiváltak és szívvel-lélekkel bele akarnak állni a feladatba...

Rossi egyébként azt is mondta, hogy visszahozná a válogatottba Nikolicsot is, ezért tisztázni akarja a Chicago Fire játékosával, hogy miért mondta le a válogatottságot és hogy fennállnak-e még ezek az okok.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×