eur:
388.74
usd:
359.05
bux:
68083.76
2024. május 30. csütörtök Janka, Zsanett
Nikolics Nemanja (Chicago Fire), az év férfi labdarúgója a díjjal az M4 Sport - Év sportolója gálán a Nemzeti Színházban 2018. január 11-én.
Nyitókép: Koszticsák Szilárd

Nikolics keményen üzent az új futballkapitánynak

A Chicago Fire Nikolics Nemanja góljával győzte le 1-0-ra az Atlanta Unitedet a US Open Kupa nyolcaddöntőjében. A magyar csatár üzent az új magyar szövetségi kapitánynak is.

Az Egyesült Államok kupasorozatában a magyar támadó az 54. percben szerezte a mindent eldöntő találatot. A csatárnak ez volt a harmadik gólja a US Open Kupában.

Nikolics a Facebook-oldalán a siker után ezt írta: Hatalmas győzelem Atlantában és továbbjutás a US Open Cup-ban. Jött a gól is, a harmadik az idei sorozatban. Én egész életemben motivált voltam és a pályán, tettekkel szerettem bizonyítani. Ennyi!"

Az üzenet egyértelmű: a 31 éves csatár, aki már három országban volt gólkirály, de akinek a nemzeti csapatban csak epizódszerep jutott, májusban lemondta a válogatottságot, azzal indokolva, hogy csak a klubfutballra akar koncentrálni. Marco Rossi, az új magyar szövetségi kapitány viszont úgy nyilatkozott, azokra a játékosokra számít, akik istenigazából motiváltak és szívvel-lélekkel bele akarnak állni a feladatba...

Rossi egyébként azt is mondta, hogy visszahozná a válogatottba Nikolicsot is, ezért tisztázni akarja a Chicago Fire játékosával, hogy miért mondta le a válogatottságot és hogy fennállnak-e még ezek az okok.

Címlapról ajánljuk
Ha csak egy EP-mandátumot nyer a Momentum, a ciklus felénél cserél Donáth Anna és Cseh Katalin
Aréna - előzetes

Ha csak egy EP-mandátumot nyer a Momentum, a ciklus felénél cserél Donáth Anna és Cseh Katalin

A Momentum azért küzd a kampányban, hogy ismét két EP-mandátumot szerezzen, de ha csak egyet kap a párt, akkor az ötéves ciklus alatt Cseh Katalin és Donáth Anna a mandátumot elfelezve féltávnál egymást váltja majd az EP-ben. Erről Cseh Katalin, a Momentum elnökségi tagja, EP-képviselő beszélt az InfoRádió Aréna című műsorának stúdiójában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.30. csütörtök, 18:00
Cseh Katalin
a Momentum elnökségi tagja és EP-képviselőjelöltje
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×