eur:
393
usd:
366.3
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin
Ettől indult be Fucsovics Márton

Ettől indult be Fucsovics Márton

Fucsovics Márton úgy kezdte a szezont, hogy semmilyen kiemelkedő eredményt nem tudott felmutatni. Bár döntőkig sikerült eljutni, négy éve egyetlen Challenger-tornát sem nyert. Most egy interjúban arról is beszélt, miként sikerült a fordulat.

A válogatott rendkívül egységes, összetartunk, mindenben segítjük egymást. Kevesen hittek benne, hogy sikerülhet, de senki nem akadályozhatott meg bennünket a célunk elérésében, a szövetség pedig mindenben támogatott minket. Beérett a munka gyümölcse- nyilatkozta a hatalmas Davis-kupa sikerről Fucsovics Márton a 24.hu kérdésére.

Ettől indult be Fucsovics Márton

Elmondta: fantasztikus közönség előtt teniszezett, ami rengeteget jelentett. Pénteken majdnem négy órát töltött a pályán, másnap, a páros előtt "szinte hulla volt". Vasárnap a győzelem volt a tét, és valahogy az egész fájdalom és fáradtság elmúlt.

Csak arra tudtam koncentrálni, hogy nyernem kell.

Edzőjéről, Sávolt Attiláról ezt mondta: "Régóta dolgozunk már együtt, és olyan szoros kapcsolat alakult ki közöttünk, hogy gyakorlatilag tekintetből olvasunk. Mindig jó érzés kinézni rá a lelátóra, mert nyugalmat sugároz."

Idei évét így értékeli: Úgy kezdtem a szezont, hogy semmilyen kiemelkedő eredményt nem tudtam felmutatni. Bár döntőkig sikerült eljutni, négy éve egyetlen Challenger-tornát sem nyertem, aztán májusban rögtön két trófeát is gyűjtöttem. Bíztam az áttörésben.

Ettől indult be Fucsovics Márton

Sok teniszező pályafutása alakul úgy, hogy akár három-négy évig a száz körül tanyázik, aztán egyszer csak szárnyalni kezd.

Ez mindenki életében máskor érkezik el, kellő tapasztalatot kell hozzá szerezni. Türelmesnek kell lenni és keményen dolgozni.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×