eur:
393.76
usd:
365.45
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Egy olimpiai bajnok visszatér a pólóválogatott keretébe

Märcz Tamás szövetségi kapitány kijelölte a férfi vízilabda-válogatott keretét, amely jövő péntektől vasárnapig a Volvo Kupán szerepel majd.

A magyar szövetség honlapjának beszámolója szerint 18 játékos kapott meghívót az együttesbe, amely sorrendben Szlovákia, a riói ötkarikás játékokon negyedik Montenegró és az olimpiai ezüstérmes Horvátország ellen mérkőzik.

A riói olimpia után most tér vissza a keretbe az olimpiai- és világbajnok Hosnyánszky Norbert, valamint a világbajnok Decker Ádám. A szintén 2013-as vb-aranyérmes Nagy Viktor most nem kapott meghívót, és ennek az az oka, hogy Märcz Tamás kíváncsi, mire képes a másik kettő számításba vett kapus.

A magyar keret:

Kapusok: Decker Attila (Honvéd), Lévai Márton (Debrecen)

Mezőnyjátékosok: Bátori Bence (OSC), Bedő Krisztián (Eger), Decker Ádám (Eger), Erdélyi Balázs (Eger), Fülöp Bence (Szolnok), Hosnyánszky Norbert (Eger), Jansik Dávid (Szolnok), Kovács Gergő (Eger), Manhercz Krisztián (Szeged), Mezei Tamás (Szolnok), Nagy Ádám (OSC), Salamon Ferenc (OSC), Tóth Márton (Ferencváros), Török Béla (BVSC), Vámos Márton (Szolnok), Zalánki Gergő (OSC)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×