eur:
392.16
usd:
366.56
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Vezéráldozat: Nagy László számára véget is érhetett a kézilabda-vb

Nagy László bokája a magyarok első világbajnoki csoportmeccsén, a németek elleni, 27-23-ra elveszített csata első félidejének közepén megrándult, ezért a folytatásban nem is tudott játszani, és egyelőre további szereplése is kérdéses.

"Meglátjuk, az orvosi vizsgálat mit mutat. Minden vágyam, hogy Horvátország ellen is pályára lépjek, de meg kell várni, hogy a következő 24 órában mi történik a bokámmal. Ha javul az állapota, természetesen szeretnék a csapat segítségére lenni" - nyilatkozta Nagy László.

"Az első félidő vége felé volt egy kisebb ámokfutásunk, amikor a németek el tudtak lépni tőlünk, de pozitívum, hogy abszolút vissza tudtunk jönni a meccsbe, és szorossá tudtuk tenni" - mondta a franciaországi Rouenban rendezett találkozó után. Hangsúlyozta, a kontinensbajnok, olimpiai bronzérmes német válogatott ellen mindig nagyon nehéz dolga van az ellenfélnek.

"Nehéz volt feltörni a védelmüket, de a második félidőben már többször sikerült, és fel tudtunk jönni. Akkor már a védekezésünk is egész jó volt - mondta. -Amit hiányoltam, és biztos vagyok benne, hogy ez a videóelemzésen is látszani fog, hogy többet kellett volna futnunk a második felvonásban. Visszatérő jelenség, hogy lassítjuk a játékot, inkább a biztosra megyünk, és a felállt fal elleni játékot erőltetjük" - tette hozzá a 35 éves jobbátlövő.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×