INFORÁDIÓ 
2020. február 24. hétfő
Szökőnap

hosszú katinka

shane tusup

kovács ágnes

úszás

Olimpiai bajnokkal kiabált Hosszú Katinka férje

InfoRádió

Kovács Ágnes megerősítette, hogy kiabáltak vele, amikor el akart köszönni Hosszú Katinkától Windsorban, a rövidpályás úszó világbajnokságon.

Az esetről a Bors azt írta, hogy Shane Tusup, Hosszú Katinka edző-férje minősíthetetlen hangbemben kiabált az olimpiai bajnokkal, amikor az gratulálni szeretett volna az éppen a verseny utáni levezetését végző úszónak.

Kovács, aki a 2024-es olimpiai pályázat sportolói bizottságának elnökeként volt jelen Windsorban, a Facebookon írta le pontosan, hogy mi történt a medence partján.

"A windsori rövidpályás úszó-vb pénteki napján, miután a döntők véget értek, több szponzor is odajött hozzám, hogy hátra szeretnének menni a medencetérhez, ahová egyébként volt érvényes akkreditációjuk. Mivel én is arra indultam, és egyébként minden világversenyen oda szoktam menni a versenyzőkhöz - így volt ez Rióban is - most is így tettem. Beléptünk, a medencében több külföldi úszó társaságában Katinka levezetett, Shane a parton ült. A szponzorok megálltak az uszoda szélén, mert nem akartak senkit zavarni, 1-2 perc után ők egyébként ki is mentek. Odamentem a medencéhez, mert gratulálni szerettem volna Katinkának, elköszönni tőle, mert másnap már jöttem haza, és később már erre nem lett volna alkalom. Kiabálás tényleg volt ezek után, de nem részemről, a hangnemet a mai napig nem értem, hogy miért" - közölte az egykori mellúszó.

Hosszú Katinka hét arany- és két ezüstérmet szerzett a vb-n.

A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018