eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Gyárfás-ügy: megszólalt Cseh László és Kovács Ágnes is

Gyárfás-ügy: megszólalt Cseh László és Kovács Ágnes is

Az olimpiai bajnok Kovács Ágnes szerint megnyílik a teljes megtisztulás lehetősége, a sokszoros világbajnok Cseh László úgy látja, Gyárfás Tamás lemondása nem oldja meg a valós problémákat.

Gyárfás Tamás, a Magyar Úszószövetség elnöke szerdán lemondott posztjáról. Távozását már kommentálta az úszók közül Hosszú Katinka és Gyurta Dániel, de most megszólalt két másik sportági legenda.

Kovács Ágnes, a korábbi olimpiai bajnok mellúszó a Facebookon azt írta, neki is sok vitája volt Gyárfással, nem igazán nagyok, de ahhoz elég nagyok, hogy a mindennapi munkát megmérgezzék.

"Gyárfás Tamás bölcs döntést hozott, tegnap valóban ezzel tehette a legtöbbet a magyar úszósportért. Köszönjük meg neki.

Most megnyílik a teljes megtisztulás és megújulás lehetősége, nem szabad megállni félúton.

Irány a jövő, a múltat magunk mögött kell hagynunk! Most a legfontosabb a sikeres jövő évi budapesti világbajnokság, az olimpiai pályázat és a rövidpályás VB Windsorban a jövő héten. Hajrá lányok, fiúk! Hajrá magyar csapat!"

 Cseh László, a riói olimpia ezüstérmese, sokszoros világbajnok az mno.hu-nak azt mondtam újdonságként hatott rá az elnök lemondás, mert nem tudott a terveiről, noha tagja az úszószövetség elnökségének. Reméli, hogy ezek után mindenki az úszásra tud végre koncentrálni végre.

"Ugyanakkor biztos vagyok benne, hogy

Gyárfás Tamás lemondása önmagában nem fogja megoldani azokat a valós problémákat, melyekről eddig is szó volt, illetve amelyekről még szó sem esett a nyilvánosság előtt. 

Ezért még nagyon sokat kell dolgoznunk” – mondta Cseh László, és hozzátette: az hozna igazi megnyugvást, ha ha végre le tudnának ülni az úszótársakkal, és össze tudnának írni minden olyan egyéni gondot, amely akadályozza a felkészülést, versenyzést. Szerinte erre még idén lesz idő és lehetőség.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×