eur:
393.73
usd:
367.86
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György

Ennyiért nézheti meg élőben Hosszú Katinkát

A szervezők csütörtökön délben elindították a jövő évi budapesti vizes világbajnokság jegyértékesítésének első szakaszát.

A vb honlapja szerint egyértelmű cél volt, hogy az árakat a "megfizethetőséget messzemenően figyelembe véve" állapítsák meg, így a Dagály Úszóarénába az úszóversenyek délelőtti programjára már 500 forinttól lehet majd belépőket vásárolni, míg a délutáni és esti döntős programokra 2000 forinttól tudnak az érdeklődők jegyekhez jutni.

A világbajnokság óriás-toronyugró versenyeire, a Batthyány téri Duna-szakasznál, a 35 méteres ideiglenes torony tövében létesítendő lelátóra 500 és 1500 forint között lehet belépőt vásárolni.

A Dagály Úszóarénában tartandó műugró- és a városligeti műúszóversenyekre már 500 forintért is be lehet majd jutni, a döntőkre pedig 3000 forintért már a legjobb helyeken ülhetnek a rajongók.

A jegyeket a www.fina-budapest2017.com honlapon, valamint a Eventim hagyományos értékesítő hálózatán keresztül lehet megvásárolni. A Dagály Úszóarénában 12 ezer férőhelyes lesz a nézőtér, egy-egy programra 9000 jegyet fognak értékesíteni. A vízilabda-mérkőzéseknek otthont adó Hajós Alfréd Uszodában 8000-es lesz a lelátó, a Battyhány téri Duna-parton 1200, a Városligeti tónál 4000, míg a nyíltvízi úszószámok helyszínén, Balatonfüreden 1300 fős nézőteret alakítanak ki.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×