eur:
394.03
usd:
365.68
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Nagy Ádám nyerte a magyar rangadót

A Nagy Ádámmal felálló Bologna 3-1-re legyőzte Sallai Roland csapatát, a Palermót az olasz labdarúgó-bajnokság 13. fordulójának vasárnapi játéknapján.

A két vereség után javító bolognaiaknál Nagy Ádám 83 percet játszott, míg az utolsó előtti szicíliai gárdában Sallait a 66. percben lecserélték, Balogh Norbertet pedig nem nevezték a meccsre.

A második helyezett AS Roma a 91. percben büntetőből kapott góllal vereséget szenvedett az idény eddigi meglepetéscsapatától, az Atalantától, amely az elmúlt nyolc fordulóban egy döntetlen mellett hétszer győzött.

Eredmények:

Bologna-Palermo 3-1 (1-1)

Atalanta-AS Roma 2-1 (0-1)

Crotone-Torino 0-2 (0-0)

Empoli-Fiorentina 0-4 (0-1)

Lazio-Genoa 3-1 (1-0)

Sampdoria-Sassuolo 3-2 (0-0)

később:

AC Milan-Internazionale 20.45

szombaton játszották:

Juventus-Pescara 3-0 (1-0)

Udinese-Napoli 1-2 (0-0)

Chievo-Cagliari 1-0 (0-0)

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

Az Európai Bizottság két ügyben is kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a közbeszerzésre vonatkozó uniós jogszabályok megsértésére hivatkozva még tavaly év végén, amelyek heteken belül új szintre léphetnek. A Portfolio uniós döntéshozóktól úgy értesült, hogy több esetben látnak még kételyeket a magyar közbeszerzési rendszert illetően, így valószínűleg további egyeztetésekre lesz szükség, ezek után májusban felszólítást küldhetnek, hogy ne citálják Magyarországot az Európai Unió Bírósága elé.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×