eur:
392.54
usd:
366.04
bux:
66702.54
2024. április 25. csütörtök Márk

Csoportelsőként jutott tovább az OSC

Az A-Híd OSC-Újbuda a német Hannover együttesét is legyőzte, így százszázalékos teljesítménnyel csoportelsőként jutott tovább a férfi vízilabda Bajnokok Ligája selejtezőjének első köréből, amelynek házigazdája volt a Nyéki Imre Uszodában.

A vasárnapi találkozónak már nem volt tétje, hiszen a holland Barendrecht együttesét mindkét gárda legyőzte, amivel biztosította továbbjutását.

Férfi Bajnokok Ligája-selejtező, 1. kör, 3. nap:

A-Híd OSC-Újbuda - Waspo Hannover (német) 12-11 (4-5, 2-1, 5-4, 1-1)

----------------------------------------------------------------------------

a magyar csapat gólszerzői: Salamon 3, Kovács, Seman 2-2, Brguljan, Bátori, Zalánki, Bundusch, Nikic 1-1

A csoport végeredménye: 1. A-Híd OSC-Újbuda 6 pont, 2. Waspo Hannover 3, 3. Barendrecht (holland) 0

A hétvégi BL-előselejtezőben a két-két továbbjutó helyért három négyes és egy hármas csoportban harcolnak a csapatok.

Az újabb etapban - amikor is a mezőnyhöz nyolc kiemelt együttes, köztük a ZF-Eger is csatlakozik -, október 14. és 16. között négy négyes csoportban folytatódnak a küzdelmek. Innen az első két-két csapat jut tovább a rájátszásba, ahol oda-visszavágós párharcban dől el, melyik négy gárda kerül fel a Bajnokok Ligája 12 csapatos főtáblájára, amelynek eleve tagja a Szolnok.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Valóra vált Moszkva rémálma, újra megindultak a csúcsfegyverek Ukrajnába - Háborús híreink csütörtökön

Valóra vált Moszkva rémálma, újra megindultak a csúcsfegyverek Ukrajnába - Háborús híreink csütörtökön

Mostanra biztossá vált, hogy az Egyesült Államok a hivatalos fegyverszállítmányok megindulása előtt adott Ukrajnának az ATACMS közepes hatótávolságú ballisztikus rakétákból, az Egyesült Királyság pedig Paveway IV-es "okosbombákat" fog adni Kijevnek. Az orosz csapatok előretörése mindeközben rendületlenül tart, több falut is elfoglaltak egyetlen nap leforgása alatt. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×