eur:
394.14
usd:
365.3
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Veszprémben is az aranyéremért folyik a harc

A hétfőn kezdődött Cell-Cup Nemzetközi Kézilabda Fesztiválon résztvevő 28 ország 166 csapata eddig több mint 350 mérkőzést játszott le Veszprémben és környékén. A versenyzők 10 kategóriában küzdenek az aranyéremért, melynek sorsa a pénteki döntőkön derül ki - közölték a Cell-Cup kézilabda torna szervezői.

Az idén XX. alkalommal megrendezett jubileumi Cell-Cup kézilabda tornára 28 ország 166 csapata érkezett meg. A Veszprém mellet Alsóörsön, Ajkán, Balatonfüreden, Pápán és Várpalotán, összesen 11 helyszínen zajló torna során 10 kategóriában (férfi/fiú és női/lány kategóriában 12, 14, 16, 18 év alattiak és felnőttek) zajlanak a mérkőzések.

Már a hétfői játéknapon, mintegy 100 mérkőzés zajlott le, melyet grandiózus megnyitógála követett. A több ezer fős ceremónián egyesével is bemutatkoztak a résztvevő országok és csapatok.

Különböző légtornász, táncos, akrobatikai és sport-produkciók szórakoztatták a közönséget, az első helyezetteket szimbolizáló korona pedig az égből ereszkedett alá.

Az eseményen beszédet mondott Kozmann György, sportért felelős helyettes államtitkár, és Némedi Lajos, Veszprém város alpolgármestere.

Az első három napon lejátszott több mint 350 mérkőzést csütörtökön az elődöntők, majd a helyosztók követik, pénteken pedig további helyosztók mellett a Veszprém Arénában játszódó döntőkön dől el, hogy kinek a nyakába kerül az aranyérem – vagy idén – a fejére a korona.

A mérkőzések a nagyközönség számára is látogathatóak, a Veszprém Arénában zajló eseményeken jegyváltás mellett bárki részt vehet.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×