eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Benedek délután olimpiai keretet hirdet

14 órakor hozza nyilvánosságra Benedek Tibor szövetségi kapitány, hogy kik azok a játékosok, akik a férfi vízilabda-válogatottal részt vehetnek a riói olimpián. A keret kialakításakor fontos volt, hogy ki hogyan teljesít a szezon végén.

A magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya szerdán hirdeti ki a riói olimpiára készülő keretét. Benedek Tibor délután 14 órakor közli a végleges névsort. A magyar együttesre tétmérkőzés már nem vár az ötkarikás játékokig.

A magyar együttes nem jutott ki a Világliga kínai szuperdöntőjébe, miután májusban 13-10-re legyőzte ugyan Görögországot a selejtező végén, az idegenbeli négygólos veresége miatt azonban nem jutott be a sorozat fináléjába.

Benedek Tibor a szövetség honalapjának akkor azt mondta: elfogadták, hogy nem jutottak tovább, de a legfontosabb az olimpia, ez mindent felülír. A szakvezető sajnálja, hogy nem lesz ott a nemzeti együttes a fináléban, de tudja, hogy mindent megtettek ezért. Benedek Tibor elmondta, hogy a Szuperdöntő egy komoly világverseny, de ebben az évben mindenki alárendeli az olimpiának, most nem ugyanolyan lesz a torna, mint tavaly, ennek ellenére hasznos lett volna egy komoly tétmeccs a szerbek ellen.

A szakvezető korábban hangsúlyozta, hogy egy-két kivétellel már kialakult a végleges keret, de nagyon fontos volt, hogy a klubszezon végén, a bajnoki hajrában és a Bajnokok Ligája budapesti döntőjében, ki milyen formában játszik, mert aki jól teljesít az idény hátralévő részében, kivívhatja még az olimpiai részvételt.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×