eur:
392.28
usd:
362.78
bux:
65897.33
2024. február 28. szerda Ákos, Bátor

Újabb világbajnok érkezhet a Bayern Münchenbe

Mats Hummels, a Borussia Dortmund védője 2016 nyarától az ősi rivális Bayern München együttesénél folytatná a pályafutását. A német válogatott középhátvédet a szerződése 2017 júniusáig köti a dortmundi csapathoz.

Az információt a Borussia Dortmund közleményben erősítette meg. Hozzáfűzték, csak az esetben válnak meg játékosuktól, ha kimagasló összeget ajánl fel a müncheni csapat. Leszögezték, ahogy sem Hummels, úgy a többi futballistájuk szerződésében sem szerepel kivásárlási záradék. Az üzlet már csak a Bayern München vezetőségén, valamint a következő szezontól a Pep Guardiolát váltó olasz Carlo Ancelotti vezetőedző döntésén múlik.

Címlapról ajánljuk
Julija Navalnaja az Európai Parlamentben: Putyin bármire képes, nem lehet vele tárgyalni
Tudósítónktól

Julija Navalnaja az Európai Parlamentben: "Putyin bármire képes, nem lehet vele tárgyalni"

"Akik azt gondolják, hogy vannak erkölcsei és szabályai, azok tévednek, mert nem egy politikussal, hanem egy rettenetes gengszterrel van dolgunk" - mondta az EP strasbourgi ülésén Alekszej Navalnij özvegye, akinek beszédét többször is vastaps szakította félbe.

Harvard-felmérés: nem számít, ha Trumpot elítélik – Fekete Rajmund az amerikai elnökválasztásról

Donald Trump volt amerikai elnök a republikánus előválasztáson fölényesen nyerte el Dél-Karolinát, így a saját államában verte meg egyetlen riválisát, Nikki Haley-t. Az előrejelzések is Trump győzelmét jósolták, de akkor miért harcol még Nikki Haley? Erről is kérdeztük Fekete Rajmundot, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Eötvös József Kutatóközpont John Lukacs Intézetének tudományos segédmunkatársát.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.02.28. szerda, 18:00
Szenes Zoltán
professor emeritus, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Magyar Hadtudományi Társaság elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×