Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Vincze Balázs: az OSC visszanyerheti az elvesztett pontokat

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Csalódott volt a Szolnok elleni 8-7-es szerdai vereség után, az OSC férfi vízilabda-csapatának trénere, Vincze Balázs, de bízik abban, hogy a most elvesztett pontokat a következő fordulókban vissza tudja szerezni a csapata.

A mérkőzés középső időszakában sokszor eldönti vagy eldöntheti a mérkőzés végkifejletét, hogy bizony 7-1-et mutat az eredményjelző a Szolnok javára. Hiába lepünk meg egy ilyen szintű csapatot másfél negyed jó játékával, többgólos előnnyel, hogyha ennek a megtartásáról van szó, akkor ezt nem tudjuk megtenni - véli az OSC férfi vízilabda-csapatának trénere.

Azt gondolom, hogy közel voltunk, mert megint legalább oda tudtunk jutni, hogy vezettünk egy ilyen jó játékosokból álló, remek csapat ellen - mondta.

De azt kell majd megtanulnunk - ami tavaly is a Szolnok elleni csaták legnagyobb problémája volt -, hogy mindig van egy olyan középső másfél negyed, amikor az a fajta erőkülönbség és dominancia kijön a két csapat között, ami papíron megvan. Másfél negyedig tartani tudjuk, hogy ez ne így legyen, de utána sajnos a papírforma beigazolódik kőkeményen - fogalmazott Vincze Balázs.

Most kezdődhet a felzárkózás, mert a Jug ellen elvesztett pontokat valahol nekünk - Dubrovnyikban vagy máshol - gyűjtögetnünk kellene. Erre lehetőség a meccs. Nem mondom, hogy a legjobb, de egy lehetőség a BL-győztes Pro Recco elleni hazai találkozó, amelyek november 28-án a Kondorosi úton játsszuk - mondta az OSC férfi vízilabda-csapatának trénere.

Hanganyag: Szabó Gergõ