eur:
392.98
usd:
366.36
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin

Arsenal-Barcelona döntő lesz

Nem hozott gólt a Barcelona-Milan visszavágó sem a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében. A milánói meccset 1-0-ás sikerrel záró katalánok ezzel bejutottak a döntőbe.

Egy életerős Kaká-lövéssel, majd egy nagy Eto'o helyzettel kezdődött az előrehozott döntőnek kikiáltott összecsapás, de a Milan neve mellett a szünetig sem állt kapura tartó lövés vagy fejes.

 

A mezőnyben egyenrangú volt riválisával az olasz csapat, amelynek szurkolói Sevcsenko - vitatható módon - meg nem adott gólja miatt joggal bosszankodhattak, de a kapu előtt végig határozottabb volt a Barcelona.

 

A 75. percben Dida tolta a kapufára Larsson fejesét, a labda kifelé pattant, így a többi Barca-helyzethez hasonlóan ezt is megúszta a vendégcsapat. A kiesést viszont nem kerülhette el, az Arsenal mellett a Barcelona készülhet a párizsi döntőre.

 

Címlapról ajánljuk

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×