eur:
391.09
usd:
366.62
bux:
68142.02
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Csillag a holló árnyékában

Az Országos Széchényi Könyvtár: Csillag a Holló árnyékában című kiállításával nyílt meg pénteken a Budapesti Tavaszi Fesztivál. A programok egy része a Reneszánsz év, és Giacomo Puccini születésének 150. évfordulója köré szerveződik - mondta az Inforádiónak Zimányi Zsófia, a Budapesti Tavaszi Fesztivál igazgatója.

Pénteken az Országos Széchényi Könyvtárban a Csillag a Holló árnyékában című kiállítással nyílt meg a Budapesti Tavaszi Fesztivál.

A rendezvény igazgatója az InfoRádiónak kiemelte, hogy a programok egy része a Reneszánsz év, valamint Giacomo Puccini születésének 150. évfordulója köré szerveződik - mondta Zimányi Zsófia.

Bemutatják Puccini első operáját, az Edgar című művet, a Bohéméletet, emellett Roberto Alagna világhírű tenorista ad Puccini-estet - fejtette ki a Budapesti Tavaszi Fesztivál igazgatója.

Először jár Magyarországon Kent Nagano és a Bayerisches Staatsorchester, akik péntek este a Művészetek Palotájában lépnek fel. A fesztivált a göteborgi szimfonikus zenekar zárja március 30-án vasárnap.

Az igazgató közölte, hogy az előadásokra a jegyek 20 százaléka még megvásárolható.

Hanganyag: Sárközi Lóránt

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 29. 19:47
×
×
×
×