eur:
392.41
usd:
365.54
bux:
66758.21
2024. április 26. péntek Ervin

Itt a munka is könnyebben megy

Elkészült Prága első "szabadtéri irodája", mely egy belvárosi parkban várja a kellemes környezetben dolgozni vagy tanulni vágyókat.

A fapadokkal és -asztalokkal, konnektorokkal ellátott munkaállomás wifi-kapcsolatot, madárcsicsergést és jó levegőt kínál azoknak, akik megunták az irodák áporodott levegőjét, vagy a szabadban akarnak tanulni. És mindezt ingyen.

Az úttörő projekt körülbelül 200 ezer koronából (2,3 millió forint) valósult meg. Az ötletgazdák a pénz háromnegyedét úgynevezett közösségi finanszírozás segítségével szedték össze a HiHit.cz nevű weboldalon, a fennmaradó részt pedig nagyvállalati szponzoroktól és más támogatóktól gyűjtötték össze.

Az egyik támogató, a Jobs.cz marketingmenedzsere, Jakub Chour szerint a trendek azt mutatják, hogy egyre többen dolgoznak szabadúszóként vagy távmunkában, és az ő számukra nagyszerű választás lehet a "zöld iroda" - írja a praguepost.com.

A létesítmény november elejéig marad a Riegrovy sady parkban, a téli hónapokra fedél alá költöztetik, majd tavasszal helyezik ki újra. A téli helyszínre a szervezők várják a javaslatokat.

Címlapról ajánljuk
Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Tíz év óta először látogatott német államfő Törökországba, miután az elmúlt években a két ország közötti kapcsolatok meglehetősen hűvössé váltak. A látogatás sikere érdekében azonban Frank-Walter Steinmeier még a törökök nemzeti ételét, a Németországban is kedvelt kebabot is bevetette.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×