eur:
392.3
usd:
365.57
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin

Új szálloda épül Budapesten 17 millió euróból

A Meininger Hotels 17 millió eurós beruházással építi budapesti szállodáját - közölte a szállodavállalat az MTI kérdésére csütörtökön.

Tájékoztatásuk szerint a Fővám téri Központi Vásárcsarnok melletti Csarnok téren 2018. tavaszára elkészülő szálloda finanszírozási hátteréről egy nagy nemzetközi pénzintézettel tárgyal a beruházó, de döntés még nem született.

A beruházó közleménye szerint a 184 szobás, 751 ágyas budapesti szálloda építése a tervek szerint az idén év végén kezdődik.

A 7 emeletes hotel 6600 négyzetméterén a Meininger szobakínálati koncepciójának megfelelően a klasszikus kétágyas szobák mellett privát többágyas szobák és többágyas hálótermek is lesznek a közlemény szerint.

A Meininger a Holidaybreak Ltd. leányvállalata, amely egy európai oktatási és szabadidős utaztató csoport. A Holidaybreak Ltd. az Egyesült Királyság-beli Prometheon Holdings Ltd. leányvállalata, utóbbi pedig a Cox & Kings Ltd. csoport része, amelyet az angol és a luxemburgi tőzsdén is jegyeznek.

A Meininger jelenleg 16 hotelt működtet 10 európai városban, összesen 7025 ággyal. A cég tervei között szerepel, hogy minden kulcsfontosságú európai városban piacra lépjen a következő 4 évben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×