eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: Pixabay

Olcsóbb és teljes körű hozzáférést szeretne az Xbox Game Pass előfizetőknek a Microsoft

Csak azoknak kell a teljes árat fizetniük, akik kitartanak az Xbox-szal rivalizáló játékkonzolok mellett.

Folytatódik az Activision Blizzard felvásárlásával gigantikus méretűvé vált microsoftos játékbirodalom jövőbeli terveinek tisztázódása. A vállalat nemrég bejelentette, hogy egyes PC és Xbox platformokra készült játékait Sony PlayStation és Nintendo Switch gépekre is ki fogja adni, továbbá nem kíván kilépni a játékkonzolok piacáról - írja az Origo.

Phil Spencer, a Microsoft videojátékos üzletágának vezetője a Game File vendégeként azt nyilatkozta, hogy az Xbox Game Pass játékbérlővel kapcsolatos évekkel ezelőtti ígéretek továbbra is élnek.

A vállalat célja, hogy az összes, a tulajdonában lévő stúdió által készített játék az első naptól hozzáférhető legyen PC és Xbox platformokra a szolgáltatásban,

és ez az Xbox Game Studios tagok mellett igaz a Zenimax és az Activision Blizzard leánycégek játékaira is - írja a lap.

Vagyis a nem túl távoli jövőben a PC és az Xbox Series gépeken játszó, Xbox Game Pass előfizetéssel rendelkező gamereknek nem kell majd többé teljes áron megvásárolniuk például a Call Of Duty újabb részeit, csak a PlayStation és a Nintendo Switch gépekkel rendelkezők kényszerülnek majd rá erre.

A Call of Duty jelenleg Nintendo konzolokra nem elérhető, de a Microsoft szerződésben vállalta, hogy az akvizíció megvalósulása esetén legalább 10 évig a japán kézikonzolra is elhozza a szériát.

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül
tudósítónktól

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×