eur:
393.36
usd:
366.8
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Pixabay

Olcsóbb és teljes körű hozzáférést szeretne az Xbox Game Pass előfizetőknek a Microsoft

Csak azoknak kell a teljes árat fizetniük, akik kitartanak az Xbox-szal rivalizáló játékkonzolok mellett.

Folytatódik az Activision Blizzard felvásárlásával gigantikus méretűvé vált microsoftos játékbirodalom jövőbeli terveinek tisztázódása. A vállalat nemrég bejelentette, hogy egyes PC és Xbox platformokra készült játékait Sony PlayStation és Nintendo Switch gépekre is ki fogja adni, továbbá nem kíván kilépni a játékkonzolok piacáról - írja az Origo.

Phil Spencer, a Microsoft videojátékos üzletágának vezetője a Game File vendégeként azt nyilatkozta, hogy az Xbox Game Pass játékbérlővel kapcsolatos évekkel ezelőtti ígéretek továbbra is élnek.

A vállalat célja, hogy az összes, a tulajdonában lévő stúdió által készített játék az első naptól hozzáférhető legyen PC és Xbox platformokra a szolgáltatásban,

és ez az Xbox Game Studios tagok mellett igaz a Zenimax és az Activision Blizzard leánycégek játékaira is - írja a lap.

Vagyis a nem túl távoli jövőben a PC és az Xbox Series gépeken játszó, Xbox Game Pass előfizetéssel rendelkező gamereknek nem kell majd többé teljes áron megvásárolniuk például a Call Of Duty újabb részeit, csak a PlayStation és a Nintendo Switch gépekkel rendelkezők kényszerülnek majd rá erre.

A Call of Duty jelenleg Nintendo konzolokra nem elérhető, de a Microsoft szerződésben vállalta, hogy az akvizíció megvalósulása esetén legalább 10 évig a japán kézikonzolra is elhozza a szériát.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×