eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Nyitókép: Facebook

Koronavírus - Mindenkinél változtat Facebook

Új elemet terveztek, az összes felhasználónál bevezetik.

A Facebookon is sok álhír és tévhit terjed a koronavírussal kapcsolatban, ezekkel szemben igyekszik hiteles tájékoztatást nyújtani a közösségi oldal: a hírfolyam tetején hamarosan mindenkinek egy új információs doboz jelenik meg, amiben a hivatalos egészségügyi szervezetek, így az egészségügyi világszervezet (WHO) és az amerikai járványügyi hivatal (CDC) közzétett tájékoztatások jelennek meg. Ezek többek közt arról adnak információt, hány megbetegedés történt eddig, mennyien hunytak el a kór következtében, továbbá egy térkép is mutatja a vírus terjedését. Ezen felül tartalmakat válogatnak hírességektől, politikusoktól és újságíróktól - írta a 24.hu.

Bár a doboz mindenkinek felbukkan majd a közösségi oldal tetején, a tartalmak követése opcionális, külön gombbal lehet feliratkozni az elkülönített információs hírfolyamra.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×