INFORÁDIÓ 
2020. április 9. csütörtök
Erhard

zacskó

2019.08.30. 16:59

Négy év börtönt is kaphatnak a zacskócsempészek

Hiába tiltották be Kenyában az évente milliószámra szétszórt egyszer használatos műanyag zacskókat, vannak, akik képtelenek lemondani róluk. Pedig a használóikat is börtönbe zárhatják.
2019.08.02. 08:06

A zöld szervezetek remélik, nem egy hónapig tart majd a fellángolás

Véget ért a Műanyagmentes július kihívás. Simon Gergely, a Greenpeace Magyarország munkatársa szerint, aki egy hónapig igyekszik minél kevesebb egyszer használatos műanyagot fogyasztani, az megismeri az alternatívákat, beletanul a műanyagmentes életmód fortélyaiba, így hosszú távon is sokkal tudatosabb lesz.
2018.09.16. 22:01

Eltűnhetnek a műanyag zacskók - a nap hírei

Magyarország is a műanyag zacskók betiltását tervezi. A miniszterelnök napirend előtti felszólalásával kezdődik hétfőn az Országgyűlés őszi ülésszaka. Az Egyesült Államokban 13-ra emelkedett a trópusi viharrá gyengült Florence halálos áldozatainak száma, Pusztító erejű tájfun érte el Kína dél részét is. A nap legfontosabb hírei szeptember 16-án.
2017.08.31. 20:29

Leszámol a szatyrokkal Brüsszel

Péntektől érvénybe lép az egyszer használatos műanyag szatyrok üzleti célú használatát tiltó szabályozás Brüsszelben és a brüsszeli régióban - közölte a La Libre Belgique belga napilap.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018