INFORÁDIÓ
2021. május 9. vasárnap
Gergely

vuhan

2021.03.26. 18:12

Még mindig várnunk kell a WHO jelentésére

Erre a hétre ígérte a vuhani misszió által a koronavírus eredetéről készítendő jelentés megjelenését az Egészségügyi Világszervezet, de könnyen megtörténhet, hogy most is halasztják annak megjelenését, immár harmadszor. Múlt héten arról nyilatkoztak, egyszerűen csak nem készült el az anyag.
2021.03.23. 06:00

Majdnem megúsztuk a világjárványt

Csak kevés kellett volna ahhoz, hogy a pandémia be se következzen: a tömött vuhani vizes piac mellett nagy adag balszerencse is hozzájárult az egész világon végigsöprő járványhoz.
2021.02.03. 16:59

A WHO küldöttsége találkozott a vuhani víruslaborban Bat Womannel

A közép-kínai Vuhan víruskutató laboratóriumába látogatott szerdán az Egészségügyi Világszervezetnek a koronavírus-világjárvány eredetét kutató (WHO) szakértői küldöttsége, és neves virológusokkal találkozott. Időközben bejelentették: felpörög a COVAX program.
2021.02.01. 22:02

Megszólalt a WHO a kínai kutakodásról

Eredményes tárgyalásokat folytatott kínai partnereivel az Egészségügyi Világszervezet (WHO) Kínában tartózkodó szakértői küldöttsége - közölte Maria Van Kerkhove, a szakosított ENSZ-szervezet Covid-19 kérdésekben illetékes egyik vezetője.
2021.01.31. 14:10

A vuhani piacra is eljutottak a WHO szakértői

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) koronavírus-világjárvány eredetét kutató szakértő csoportja vasárnap ellátogatott az azóta bezárt vuhani Huanan piacra, ahonnan az első koronavírus-fertőzötteket jelentették.
2021.01.29. 12:16

Így dolgoznak a WHO szakértői Kínában

Sok titkolózás kíséri a WHO kutatócsoportjának munkáját a szakértőket fogadó kínaiak oldaláról: csütörtökön végre elhagyhatták a karanténhotelt, így megkezdődhet az érdemi munka.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018