eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: Facebook/Vilmos herceg hivatalos oldala

Üzent Vilmos herceg az édesapjáért aggódóknak

A brit trónörökös a londoni légimentő-szolgálat szerdai gálaestjén fejezte ki háláját a támogató üzenetekért. A rendezvényen megjelent Tom Cruise is.

Először szólalt meg a nyilvánosság előtt Vilmos herceg, amióta kiderült, hogy édesapjánál, III. Károly brit királynál rákot diagnosztizáltak. A trónörökös a londoni légimentő-szolgálat szerdai gálaestjén vett részt az egyesület védnökeként, és üzent az uralkodó egészségéért aggódó embereknek is – írja a Daily Mail beszámolója alapján a hvg.hu.

A walesi herceg fel akarta oldani egy kicsit a feszült hangulatot, ezért viccesen megjegyezte: az elmúlt időszak a királyi család számára leginkább a kórház- és beteglátogatásról szólt, így úgy gondolta, eleget tesz a meghívásnak, és elmegy az estélyre, hogy egy kicsit kiszakadjon az egészségügyi intézmények világából.

„Szeretném megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjak a feleségemnek és az édesapámnak küldött kedves támogató üzenetekért, sokat jelentenek mindannyiunknak”

– mondta a herceg a szerdai rendezvényen.

Ahogy arról az Infostart is beszámolt, Katalin hercegné nemrég hasi műtéten esett át, III. Károlynál pedig rákbetegséget mutattak ki prosztatakezelése során. A brit uralkodó kezelését már megkezdték, így a következő időszakra tervezett nyilvános programjait lemondták.

Vilmos herceg korábban a brit légierőnél szolgált, kutató-mentő helikopterpilótaként is tevékenykedett, ezért a szerdai gálán ugyancsak megjelenő hollywoodi filmcsillagot, Tom Cruise-t „pilótatársaként” köszöntötte. „Nagyra értékelném, ha a következő Mission Impossible-hez nem kérnéd kölcsön egyik új mentőhelikopterünket sem. Mindannyian láttuk a filmvásznon, hogy te másképp értelmezed a normális igénybevétel fogalmát, mint mi” – jegyezte meg tréfásan a trónörökös.

Címlapról ajánljuk
Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
A szemes kávé felé hajtja a drágulás a fogyasztókat

A szemes kávé felé hajtja a drágulás a fogyasztókat

Már meghallgatható a Portfolio Checklist vasárnapi különkiadása. A műsornak egyetlen témája volt: április első felében elszállt, és 18 havi csúcsig ugrott az arabica típusú kávé határidős jegyzése. A képet tovább bonyolítja, hogy a robusta kávé termékpiaci ára gyorsabban nőtt, mint az arabicáé, s így ismét konganak a vészharangok, hogy holnapra luxussá válik a mindennapi feketénk. A témáról Árok Gábort, a Coca-Cola HBC Magyarország kávé üzletágának vezetőjét kérdeztük.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×