INFORÁDIÓ 
2020. július 14. kedd
Örs, Stella

vendéglátás

2020.07.10. 13:11

Átrendezte a szabadságokat a járvány

Idén sokan felhasználták, vagy kényszerültek felhasználni a szabadságuk nagy részét a járvány miatt, ezért nyáron kevesebb időre tudnak majd elmenni pihenni.
2020.06.23. 20:48

Jókora lyukat üt a szállásadók zsebén a külföldiek távol maradása

Ugyan a turizmus főszezonja még csak most kezdődik, és egyelőre a pandémia és az utazási lehetőségek változása miatt esetleg távol maradó külföldiek száma megjósolhatatlan, a legrosszabb forgatókönyv szerint akár a bevételük felét is elveszthetik a szállásadók. A tavalyi adatok szerint ugyanis ekkora volt a külföldiek részaránya az árbevételből
2020.05.31. 22:49

Párizsban a járdákat és az úttesteket is elfoglalhatják a kávéházi teraszok

Nyitott bárrá válhat keddtől Párizs, ahol a koronavírus-járvány miatti óvintézkedések újabb enyhítésének keretében 11 hét után megnyithatnak a vendéglátóhelyeknek, de egyelőre csak a teraszokon fogadhatnak vendégeket. A fővárosi önkormányzat döntése nyomán azonban azok szinte valamennyi közterületet, a járdákat és a forgalom elől lezárt úttesteket is elfoglalhatják.
2020.05.19. 19:44

Zsidai Roy: az igazán veszteséges időszak most jön a vendéglátásban

Még hónapokra van szükség ahhoz, hogy a vendéglátásban visszaálljon a régi rend, de a külföldi turisták nélkül a forgalom csak a korábbi töredéke lesz – hangsúlyozta a Zsidai gasztronómiai csoport vezetője. A magyar vendégek bátrak voltak a fővárosi korlátozások enyhítésének első napján.
2020.04.09. 18:35

Nem állt le az élet a Balatonnál, de nem mindennek örülnek

A balatoni strandok nyitvatartási szabályozásáról még korai gondolkodni, de a strandfejlesztésekkel, építkezésekkel nem álltak le a tóparti települések, remélvén, hogy lesz idén is strandszezon a Balatonnál. Lombár Gábor, Balatonfenyves polgármestere, a Balatoni Szövetség elnöke azonban arra felhívta a figyelmet, hogyha a lakosság betartja a kijárási korlátozást, nem utazik a hosszú hétvégén tömegével a tóhoz, akkor nagyobb eséllyel lesz idén is balatoni szezon.
2020.03.17. 06:29

Óvintézkedések ételrendeléshez

A NetPincérnél folyamatos a kiszállítás országszerte, és megoldott a személyes találkozás nélküli kiszállítás, de cserébe kérik az online fizetést.
2020.03.16. 19:11

Koronavírus – Kivárásra játszanak a Balatonnál

A járványveszély miatt több kora tavaszi rendezvény is elmaradt, illetve elmarad a magyar tengernél. Az egész évben nyitva tartó tóparti éttermek, bisztrók, borozók, cukrászdák többsége a hétvégén is várta a vendégeket, a szezonális üzletek tulajdonosai viszont még fontolgatják, mikor nyissanak ki.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018