INFORÁDIÓ 
2020. szeptember 26. szombat
Jusztina, Pál

vészhelyzet

2020.07.10. 19:08

Marad a vészhelyzet Olaszországban

Bejelentette a koronavírus-járvány miatti vészhelyzet további meghosszabbítását Giuseppe Conte miniszterelnök pénteken, megalapozottnak nevezve, hogy a korábban július 31-ig elrendelt vészhelyzetet év végéig fenntartsák Olaszországban.
2020.05.26. 15:23

Varga Judit: június 20-án megszűnhet a veszélyhelyzet

"Ma benyújtásra kerül az Országgyűléshez az a törvényjavaslat, amellyel az Országgyűlés felhívja a kormányt, hogy szüntesse meg a veszélyhelyzetet" – közölte Facebook-oldalán az igazságügyi miniszter.
2020.05.05. 07:52

Bulgáriában nemsokára véget ér a vészhelyzet

Bulgária nem hosszabbítja meg a koronavírus járványa miatt március 13-án elrendelt egészségügyi vészhelyzetet május 13-át követően, mert már nem szükséges - jelentette be hétfőn este Vladiszlav Goranov bolgár pénzügyminiszter a szófiai kabinet rendkívüli ülését követően.
2020.04.06. 20:04

Benkő Tibor: járvány idején sem válik védtelenebbé az ország

A magyar honvédség intézményenként két szakemberrel képviselteti magát összesen 51 kórházban, ahol a többi között a járványügyi kérdésekben szükséges eszközöket, berendezéseket segítenek elosztani közösen az főigazgatókkal – ismertette Benkő Tibor honvédelmi miniszter az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol az is elhangzott: a honvédség a koronavírus elleni védekezés idején, veszélyhelyzetben is képes ellátni alapfeladatait.
2020.03.26. 06:04

Bármikor kérhető a törlesztés szüneteltetése – íme a moratórium részletei

Kedd éjszaka megjelent a Magyar Közlönyben a rendelet a hiteltörlesztési moratórium részletszabályairól. Ezek lényege, hogy a moratórium idején nem számítható fel kamatos kamat, a futamidő pedig úgy hosszabbodik meg, hogy ezalatt az idő alatt nem változik a törlesztőrészlet nagysága. A törlesztés szüneteltetése a moratórium alatt bármikor kérhető – mondta az InfoRádiónak a Magyar Nemzeti Bank igazgatója.
2020.03.20. 16:31

Gyógyszerből nincs hiány, de önmérsékletet kér a kamara

A betegektől önmérsékletet, az orvosoktól tudatosságot kér a Magyar Gyógyszerészi Kamara elnöke. Hankó Zoltán az InfoRádiónak azt mondta: a veszélyhelyzet múlt heti kihirdetése óta legalább négyszeresére nőtt a patikák forgalma, amit a gyógyszer nagykereskedők logisztikai rendszere nem tudott még lekövetni, így az utánpótlásban vannak fennakadások. Hangsúlyozta: gyógyszerekből azonban nincs hiány, jövő hétre várhatóan minden készítményt pótolnak a patikákban.
2020.03.12. 22:05

Járvány ide vagy oda, a mozi még nem áll le

Korlátozott nézőszámmal ugyan, de tovább üzemel a Balaton Mozi. A meghirdetett vetítésekben nincs változás, de az eladásra adható jegyek számát korlátozzák.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018