INFORÁDIÓ 
2020. május 27. szerda
Hella

tokaj

2019.09.19. 21:31

Tényleg beindul a nyaralóhajózás a Tisza-tavon

Jövő májusban elindul a nyaralóhajózás a Tisza-tavon - jelentette be Révész Máriusz aktív Magyarországért felelős kormánybiztos. A nyaralóhajózási program kommunikációs igazgatója az InfoRádiónak elmondta: a fejlesztések részeként összesen 12 új kikötőt építenek a következő egy évben.
2019.04.20. 20:55

Bacsó András: a tokaji borminőség szinte elfelejtődött az 1980-as évekre

Bacsó András, a Tokaj-Oremus pincészet igazgatója az 1990-es évek elején azt gondolta: 10-15 év alatt Hegyalja visszakerülhet a világ élvonalába. Ma már tudja, hogy ehhez több generáció munkája szükséges, de nyugdíjas éveire készülve az elért eredményekre büszke lehet - erről is nyilatkozott az InfoRádió Aréna című műsorában. Leginkább annak örül, ha sikerül olyan körülményeket teremtenie, hogy a borvidéken született fiatalok visszatérjenek a régióba. A beszélgetés szerkesztett és rövidített változata.
2019.03.11. 12:37

Magyar a világ legdrágább bora

A Fortune magazin egy 2008-as Tokajit talált a legdrágább bornak - elkészítéséhez 400 kiló szőlőre volt szükség, és csak alig pár palack készült.
2018.08.31. 07:23

Egymilliárd forintos nyereséget vár a Mátrai Erőmű – lapszemle

A Honvédkórház cáfolja, hogy az orvosok felmondták az önkéntes túlmunkára vonatkozó szerződésüket – írja a Magyar Idők. A Népszava szerint a kiváló termés ellenére sok tokaji kis családi termelő aggódik a jövője miatt. A Világgazdaság a Mátrai Erőmű Zrt. vezérigazgatójával, Valaska Józseffel közölt interjút. A Portfolio a legnépszerűbb autókról közölt listát. Két lehetőség van ingyenes dombornyomott kártyát kapni – számol be a Pénzcentrum.
2017.03.16. 13:41

Kiszárítanák az aszúkat Szepsyék Tokaj-Hegyalján

Látszólag az aszúk rovására a száraz borokat kell fejleszteni Tokaj-Hegyalján, így lehet majd elérni, hogy kevesebb, de jobb minőségű, tehát magasabb presztízsű aszút termeljen a borvidék. Erről is beszélt Szepsy István és Ifjabb Szepsy István borász az InfoRádió Aréna című műsorában.
2017.02.12. 20:35

Döbbenetes fotók a tiszai pusztításról

Több hajó megrongálódott, csónakok süllyedtek el, stégek kerültek víz alá Tokajnál, a Bodrogon lévő téli kikötőben a felgyülemlett és összetorlódott jégtáblák miatt - jelentette vasárnap a helyszínről az MTI tudósítója.
2017.02.12. 13:52

Rombol a jeges ár Tokajnál

Több hajó megrongálódott, csónakok süllyedtek el, stégek kerültek víz alá Tokajnál, a Bodrogon lévő téli kikötőben a felgyülemlett és összetorlódott jégtáblák miatt - jelentette vasárnap a helyszínről az MTI tudósítója.
2016.09.08. 18:28

Tokaj is kulturális főváros lenne

Több más magyar település mellett Tokaj városa is megpályázza az Európa Kulturális Fővárosa címet. Posta György polgármester az InfoRádiónak adott interjúban elmondta, hogy a pályázatban a Tokaji Kultúrtáj összes települése részt vesz, és jelentős infrastrukturális fejlesztésekre készülnek.
2016.06.03. 06:48

Bor, koncertek: hétvégén Tokaji Borfesztivál

A bor mellett kulturális programok is várják a látogatókat Tokajban, ahol ma kezdődnek meg a vasárnapig tartó bornapok, amelyet a korábbi borfesztiválok még színvonalasabb utódrendezvényeként tartanak meg a hegyaljai városban a tokaji Kulturális és Konferencia Központ szervezésében.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018