INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 9. vasárnap
Emőd

segélyhívás

2020.01.23. 13:42

Egy gombnyomással érkezik az életmentő segítség

Elindult az ÉletMentő elnevezésű mobiltelefonos applikáció, amely gyorsabbá és hatékonyabbá teheti a segélyhívást. Az alkalmazás amellett, hogy pontos helymeghatározást tesz lehetővé, és megjeleníti a mentők számára az előre feltöltött egészségügyi adatokat, tartalmazza a felhasználóhoz legközelebb eső gyógyszertár, kórház, defibrillátor helyét, valamint része egy elsősegélynyújtó kisokos is.
2019.07.06. 16:40

Tengeri sün, medúza, robogó - a magyar legfőbb ellenségei

A nyaralók leggyakrabban tengeri sün okozta sérülés, medúzacsípés miatt szorulnak orvosi ellátásra, Görögországban pedig kiemelkedően sok a bérelt robogóval történt baleset - derül ki az Europ Assistance Magyarország adataiból.
2018.07.21. 10:10

Hétvégente tízszer annyi magyar kerül bajba

Hétvégente akár tízszer több segélyhívás érkezik a külföldön bajba került magyaroktól, mint más időszakban - közölte a Europ-Assistance biztosító régiós vezetője. Kalmár László szerint van olyan nap, amikor több ezer hívás is beérkezik hozzájuk, főként a szomszédos országok területéről.
2017.10.04. 12:27

Jövőre jönnek a mentőket értesítő autók

Október elején léptette életbe az autókba beépített e-segélyhívó berendezések szabályozását a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság (NMHH) – közölte az InfoRádióval Puss Tamás, a szervezet osztályvezetője.
2017.07.31. 12:09

Elveszik a mentőktől a 104-es számot

A rendőrség és a tűzoltóság után sajátos módon a mentőszolgálat is csatlakozik az Egységes Segélyhívó Rendszerhez – tudta meg a Lánglovagok.hu.
2017.05.04. 10:38

Vakriasztásokkal vannak tele a segélyhívások

A segélyhívószámokra érkező hívások 70 százaléka semmilyen beavatkozást nem igényel - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság ügyeleti főosztályának vezetője. Hablicsek Nikoletta felhívta a figyelmet: a segélyhívószámok rendeltetéstől eltérő használata szabálysértés.
2016.03.31. 12:14

Római lakásban csörgött a migránsok segélyhívása

Az olasz parti őrség helyett tévedésből egy római nyugdíjas lakását hívta fel a nyílt tengerről egy szudáni menekült, aki több száz társával együtt segítséget akart kérni a Líbia és Olaszország partjai közötti tengerszakaszon - számolt be a csütörtöki római sajtó.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018