INFORÁDIÓ
2021. augusztus 3. kedd
Hermina

reklám

2021.07.19. 18:42

A BKV ismét meghirdeti a reklámhelyeit

A koncessziós eljárástól azt remélik, hogy a lehető legmagasabb árbevételt tudják elérni a kiszélesített versenyhelyzetnek köszönhetően.
2021.05.21. 16:27

Egy sampon reklámja miatt bírságolt a GVH

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 25 millió forintos bírságot szabott ki egy hajhullást csökkentő sampon német gyártójára és hazai forgalmazójára, mert az egészségre vonatkozó, valótlan állításokkal reklámozták terméküket.
2021.03.10. 11:30

Egy tevékenységről lemond a Posta

Júliustól megszünteti a címezetlen reklámkiadványok, vagyis a kereskedelmi, az ingyenes sajtótermékek és a politikai reklámkiadványok terjesztését a Magyar Posta
2020.10.02. 20:21

Elkészült a friss tévéreklám-jelentés

Elfogadta és honlapján közzétette a Médiatanács a televíziókban az idei első félévben közzétett új reklámszpotokról szóló tanulmányt, amelyből kiderült, hogy továbbra is élelmiszereket és gyógyhatású szereket reklámoznak leginkább - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) kommunikációs igazgatósága pénteken.
2020.03.31. 14:17

A reklámipart is alaposan megizzasztja a koronavírus

A reklámszakma is küzd a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzettel: mást, máshogy kell kommunikálni, és egyelőre még nem sikerült minden reklámot az új helyzetre szabni. Az Önszabályozó Reklám Testület ajánlásokat fogalmazott meg a veszélyhelyzet idejére – mondta az InfoRádiónak Gerendi Zsolt, a szervezet főtitkára.
2020.01.20. 17:41

Elhunyt Takács Ildikó

Életének 79. évében elhunyt Takács Ildikó, a magyarországi és nemzetközi marketingkommunikáció szakma egyik legelismertebb szakembere, a Reklám Világszövetség (IAA) Magyar Tagozata Takács Ildikót saját halottjának tekinti, temetéséről később intézkednek - közölte a család.
2019.11.30. 17:00

Ez áll Dukai Regina hárommillió forintos bírsága mögött

Milliós büntetésre számíthatnak a Gazdasági Versenyhivataltól azok az influencerek, akik nem tüntetik fel, hogy a közösségi médiában a reklám céljából szerepeltetnek egy-egy terméket. A GVH hasonló szigorúsággal fog eljárni a reklámozó vállalkozásokkal szemben is.
2019.11.05. 05:57

Húsba vágó kérdésekkel indít Karácsony Gergely a közgyűlésben

Kedden tartja alakuló ülését a Fővárosi Közgyűlés a Városházán. Az ülés napirendjére kerül a főpolgármester-helyettesek megválasztása, valamint több, a Liget-projektet, a sportberuházásokat és az egészségügyi fejlesztéseket érintő kérdés. Az InfoRádió Aréna című műsorának kedd esti vendége a főpolgármester lesz.
2019.05.15. 13:26

Megérkezett Magyarországra a fizetős YouTube

Keddtől nálunk is elérhetővé vált a YouTube Music és a YouTube Prémium - mindkét szolgáltatással reklámok nélkül lehet tartalmat fogyasztani. Maga a YouTube ingyenes marad.
2019.04.21. 10:08

Retteghetnek az influencerek, eddig tartott a GVH türelme

A jövőben akár bírságot is kiszabhat a Gazdasági Versenyhivatal abban az esetben, ha a véleményvezérek - influencerek - a közösségi médiában terméket népszerűsítenek, de nem tüntetik fel, hogy ez egy reklám.
2019.03.05. 10:47

Választási korlátozást jelentett be a Facebook

Újabb országban hoztak döntést arról, hogy nem lesznek külföldről finanszírozott reklámok a választásokig, nehogy azt mondhassa bárki, hogy beavatkoznak. Európában engedélyt kell majd kérni.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018